Allu Arjun ilk filmden sonra 'işsiz' kaldığını söyledi, Pushpa 2 yönetmeni Sukumar kariyerini kurtardı: 'Kimse benimle çalışmadı'

25 Kasım 2024 19:03 IST

Allu Arjun ve Sukumar, Pushpa 2: The Rule'daki son işbirliklerine hazır. Film 5 Aralık'ta sinemalarda.

Allu Arjun'un Pushpa 2: The Rule filmi yılın en çok beklenen filmlerinden biri. Aktör, Pazar günü Chennai'de Sreeleela'nın yer aldığı yeni Kissik şarkısının lansmanı için düzenlenen büyük etkinlikte hazır bulundu. Bir Indian Express raporu, etkinlikte Allu Arjun'un, Gangotri ile ilk kez sahneye çıktığı sektördeki ilk yıllarını hatırladığını ve ardından kendisine tek bir film teklif edilmediğini söyledi. Ona inanan kişi Sukumar'dı ve bu, ikisi arasındaki uzun işbirliğinin başlangıcıydı. (Ayrıca Okuyun: Devi Sri Prasad, Allu Arjun'un 'Pushpa 2 The Rule' filminin 'son zamanların en iyi filmi' olacağını söylüyor)

Sukumar ve Allu Arjun, Pushpa'nın setlerinde.
Allu Arjun'un söyledikleri

Allu Arjun sahneye çıktı ve hayranlara büyük karşılama ve sevgi için teşekkür etti. Daha sonra yönetmen Sukumar ile olan işbirliğinden bahsetti ve şunları söyledi: “Başrol oyuncusu olarak ilk çıkışımı Raghavendra Rao garu'nun Gangotri'siyle yaptım. Süper bir başarı yakaladı ama ben bir oyuncu olarak bunu başaramadım. Ondan sonra kimse benimle çalışmaya gelmedi.” Sonra ilk film yapımcısı bana geldi ve Arya'ya teklifte bulundu. O tarihten bu yana herhangi bir geri dönüş olmadı.”

“Hepimiz aynı gemideyiz”

Sukumar, filmin miksajı ve post prodüksiyonuyla meşgul olduğu için yayın öncesi etkinlikte yoktu. Allu Arjun şunları ekledi: “Kariyerime dönüp baktığımda, hayatım üzerinde en büyük etkiyi yaratan tek kişiyi öne çıkarmam gerekirse, o kişi Sukumar'dır. Şu anda post prodüksiyonla da meşgul. Onun yokluğu, varlığından daha yüksek sesle konuşuyor. Seni özledim Sukku. Hepimiz aynı gemideyiz.”

Sukumar, 2004 yılında Arya ile ilk yönetmenlik denemesini yaptı ve bu büyük bir gişe başarısı yakaladı. Allu Arjun başrolü oynadı. Ayrıca 2009 yılında vizyona giren Arya 2 filminin devam filmini de yaptılar.

Pushpa 2: The Rule, Sukumar'ın 2021 yapımı Pushpa: The Rise filminin devamı niteliğindedir. Arjun, Rashmika Mandanna ve Fahadh sırasıyla Pushpa Raj, Srivalli ve Bhanwar Singh Shekawat rollerini yeniden canlandıracaklar. Film 5 Aralık'ta Telugu, Hintçe, Tamil, Kannada, Malayalam ve Bengalce dillerinde gösterime girecek.

Amazon Yaz İndirimi devam ediyor…

Daha fazlasını gör