Allu Arjun, 'Pushpa 2 The Rule' galasında ölen hayran ailesine ₹ 25 lakh bağışta bulundu: 'Kutlama yapmak istemiyoruz'

Allu Arjun, son filmi Pushpa 2: The Rule'un galası sırasında bir hayranının ölümüne tepki gösteren X'te (eski adıyla Twitter) bir Haber yayınladı. 4 Aralık'ta oyuncu, filmi hayranlarıyla birlikte izlemek için ailesiyle birlikte Haydarabad'daki Sandhya Tiyatrosu'nu ziyaret ettiğinde izdiham yaşanmış, bir kadın hayran hayatını kaybetmiş, oğlu ise hastaneye kaldırılmıştı. (Ayrıca Okuyun: Görüntü yönetmeni bakanı, 'Pushpa 2 The Rule' galasındaki telaşın ardından Telangana'da hiçbir fayda gösterisine izin verilmediğini söylüyor)

Allu Arjun, hayranlarını vizyona girdiği gün film izlemek için sinemaları ziyaret ederken dikkatli olmaya çağırdı.
Allu Arjun hayranının ölümüne tepki gösterdi

Arjun, hayranının ölümüyle ilgili 3 dakika 47 saniyelik bir Haber yayınladı ve şu başlığı ekledi: “Sandhya Tiyatrosu'ndaki trajik olay onu derinden yaraladı. Bu hayal edilemeyecek kadar zor zamanda kederli aileye en derin başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu acıda yalnız olmadığınızı ve aileyle bizzat tanışacağınızı garanti etmek istiyorum. Yas tutmak için alana ihtiyaç duymalarına saygı duymakla birlikte, bu zorlu yolculukta ilerlemelerine yardımcı olmak için elimden gelen her türlü desteği sunmaya kararlıyım.”

Videoda Telugu dilinde, tiyatro ziyaretindeki yüksek katılımın “beklenmedik” olduğunu söylüyor ve hayranının ölümünü ancak ertesi sabah öğrendiğini açıklıyor. Kendisi şöyle konuştu: “Geçenlerde RTC Crossroads'ta Pushpa'nın galalarına gittiğimizde beklenmedik derecede büyük bir katılım vardı. Ertesi sabah kalabalıktaki bir ailenin yaralandığını ve iki çocuk annesi Revathi'nin ne yazık ki öldüğünü öğrendik.”

Kendisinin, yönetmen Sukumar'ın ve tüm Pushpa ekibinin haberi duyduklarında “şok olduklarını” açıkladı. “Son 20 yılda sinemadaki hemen hemen her filme gittim; daha önce böyle bir şey olmamıştı. Çok hayal kırıklığına uğradık ve şok olduk, hiçbirimizin kutlamak istemiyordu. İnsanlar sinemada filmden keyif alsınlar diye film yapıyoruz. Böyle bir şeyin olduğunu öğrenmek… Bunu kelimelere dökemiyorum.”

Arjun ayrıca bağış yaptığını da açıkladı ₹Ölen kadının ailesine 25 lakh Rs bağışladı ve sadece tıbbi masraflarını karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda çocukların gelecekte ihtiyaç duyabileceği her şeyi mümkün olan en iyi şekilde karşılayacağına söz verdi. “Söyleyeceğimiz veya yapacağımız hiçbir şey kaybı hafifletemez ama bizim açımızdan neye ihtiyacınız olursa olsun duygusal olarak yanınızdayız” dedi. Benim açımdan bağışta bulunmak istiyorum ₹Sizin için, özellikle de çocuklar için burada olduğumu göstermek için 25 Lakh. Ayrıca tüm tıbbi masrafları da karşılıyoruz; Aile için durumun zor olduğunu anlıyoruz.”

Hayranlarını dikkatli olmaya çağırarak Haberyu sonlandırdı: “Ailelerinizle birlikte keyifle izleyebileceğiniz filmler yapıyoruz. Böyle bir şey olduğunda aslında kendimizi kötü hissederiz. Hayranlardan dikkatli olmalarını ve sinemaya giderlerse evlerine sağ salim dönmelerini rica ediyorum.”

Ne oldu

Polisin perşembe günü PTI'ye verdiği bilgiye göre, aktör Allu Arjun'un 'Pushpa 2: The Rule' filminin galası sırasında kalabalık sinema salonunu doldururken bir kadın öldü, oğlu ise boğulma nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Kadının ölümüyle ilgili olarak Arjun, güvenlik ekibi ve tiyatro yönetimi hakkında dava açıldı. Polis, merhumun ailesinin şikayeti üzerine davayı Bharatiya Nyaya Sanhita'nın (BNS) 105 ve 118(1) Bölümleri uyarınca Chikkadpally polis karakoluna kaydetti. Yaşanan izdihamda boğulan çocuğun durumunun ise halen kritik olduğu öğrenildi.

Filmin yapımcıları Mythri Movie Makers ve Rashmika Mandanna, haberi öğrendikten sonra endişelerini dile getirdi. Aynı zamanda Arjun'un ekibi, yapımcı Bunny Vas'ın aileyle zaten iletişime geçtiğini ve onun adına mali destek teklif ettiğini açıkladı. Görüntü Yönetmeni Bakanı Komatireddy Venkata Reddy, bundan sonra Telangana'da yardım programlarının yasaklanacağını söyledi.