Allu Arjun'un oğlu Ayaan, RCBS IPL kazandıktan sonra sakinleşmek için baş aşağı su döküyor: “Virat Kohli'yi seviyorum”

04 Haziran 2025 05:13

Royal Challengers Bengaluru bu yıl Hindistan Premier Ligi'ni kazandıktan sonra Allu Arjun'un oğlu Ayaan duygusal oldu ve hatta su döktü.

Hindistan Premier Ligi (IPL) Salı akşamı gerçekleşti. Pencap Kralları (PBKS) Kraliyet Challengers Bengaluru'ya (RCB) kaybetti, Virat Kohli onu zafere götürdü. Allu Arjuns oğlu, kendi kendini ilan eden bir Kohli hayranı olan Allu Ayaan, babası tarafından Instagram'da yayınlanan bir Haberda zaferden bunalmış gibi görünüyordu. (Ayrıca okuyun: Heyecanlı Anushka Sharma, Virat Kohli ile IPL kupasını tutuyor, hayranlar 'da' onun bir parçası 'hayranları)

Allu Arjun'un oğlu Allu Ayaan, RCB'nin IPL'deki zaferinden sonra çok duygusal hale geldi.
Allu Ayaan RCB zaferine göre duygusal hale gelir

RCB kupayı kazandıktan sonra Arjun, Ayaan'dan Instagram'da bir Haber yayınladı ve şöyle yazdı: “Ayaan süper duygusal hale geliyor. Videoda, Arjun Lachen ve Ayaan iyi olup olmadığını duyabilirler:” Kohli'yi seviyorum, Kohli'yi çok seviyorum. Kriketle geldim çünkü ona neden oluyor. “O zaman yüzü yerde yattığı bir dizi duygudan geçer ve sakinleşmek için kafasına çığlık atar ve su sular.” Sonuçta, yaptık, “Videonun sonunda heyecandan çığlık atıyor.

İnternet reaksiyonları

Video, X (eski adıyla Twitter) ve Instagram'daki başkaları tarafından hızla kapatıldı, böylece birçok Ayaan'ın tepkisi komik ve atanabilir buldu. Aktör Nandu, Arjuns'a yorum yaptı: “Ayaan şimdi tam anlamıyla.” Bir fan şöyle yazdı: “Virate bunu hak ediyor.” Başka bir hayran şöyle dedi: “E Sala Cup Namde (Kupa Bu sefer biz)”, Futbol Forması Ayaan'ın “Real Madrid ve RCB. Evet, evet, Ayaan Bhai” yi giydiği belirtildi. Çok sayıda kişi kalbi terk etti ve Haber altında emoji güldü. Zafere tepki veren Arjun, X'e yazdı: “Bekleme bitti.” EE Sala Kupası Namde! ” Nihayet!

Arjun en son Sukumar'ın Pushpa filmleri – Pushpa: The Rise (2021) ve Pushpa 2: Kural'da (2025) görüldü. Yakında Atlee liderliğindeki bir filmde oynayacak.