Amitabh Bachchan, 2024 ANR Ulusal Ödülleri'nde Chiranjeevi'yi tebrik etti: 'Telugu film endüstrisinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum'

28 Ekim 2024 20:00 IST

Amitabh Bachchan geçtiğimiz günlerde ANR Ulusal Ödülleri 2024'te Chiranjeevi'yi tebrik etti. Usta oyuncu en son MS 2898'de Kalki'de görüldü.

Amitabh Bachchan kısa süre önce ANR Ulusal Ödülleri 2024'te Chiranjeevi'yi tebrik etti. Akkineni Uluslararası Vakfı tarafından kurulan ödül, her yıl sanatçıları sinemaya ömür boyu katkılarından dolayı onurlandırıyor. Amitabh Bachchan, Chiranjeevi'yi överken kendisine ve Telugu film endüstrisine olan minnettarlığını dile getirdi. (Ayrıca Okuyun: Suriya, Chiranjeevi'yi ilham kaynağı olarak adlandırıyor; işte Jr NTR, Prabhas, Mahesh Babu hakkında sevdiği şeyler)

Amitabh Bachchan, 2024 ANR Ulusal Ödülleri'nde Chiranjeevi'yi onurlandırdı.
Amitabh Bachchan, ANR Vakfı'na teşekkür ediyor

Sahnede yaşanan samimi anlarda Chiranjeevi, ödülü takdim ettikten sonra Amitabh Bachchan'ın ayaklarına dokundu. İkincisi ayrıca merhum Tekugu oyuncusu ve yapımcı Akkineni Nageswara Rao ve Telugu sineması hakkında duygusal bir konuşma yaptı.

Usta oyuncu, “Namsakar. Gördüklerimizden, duyduklarımızdan, gözlemlediklerimizden sonra burada durup bir şey söylemek çok zor. Bu akşam boyunca burada sizinle birlikte olma ayrıcalığını bana bahşettiği için Akkineni Nageswara Rao Vakfı'na en büyük şükranlarımı sunmalıyım. Akkineni Nageswara Rao'ya yeryüzünde görülenleri hayata geçirdiği, eğlence ve kültüre bu kadar neşe kattığı için teşekkür etmek istiyorum. Nag, değerli babanın hepimize bıraktığı mirasa uygun yaşadığın için sana ve ailene şükranlarımı sunmak isterim.”

Amitabh Bachchan Telugu endüstrisine teşekkür ediyor

Ayrıca, “Babamın yazdığı ‘son vasiyet’ anlamına gelen Vasihatnâme şiirini hatırlıyorum. Yaşadığınız bu çağda, bir oğul, babasının yaptığını mahkemede kanıtlamak zorundadır. Bugün söylemek istediğim cümle şu: Mere bete hone se mere utaradhikari nahi honge, jo mere itaradhikari honge wo mere bete honge Sırf benim oğlumsun diye varisim olamazsın, mirasçılarım benim gerçek oğullarım olur “ ).'

“Nag, sen ve ailen Akkineni Nageswara Rao adındaki bu büyük kişiliğin gerçek oğulları ve mirasçılarısınız. Sevgili dostum ve meslektaşım Chiranjeevi'yi onurlandırmak için beni seçmenizden de büyük onur duyuyorum. Ne zaman arasam hep orada. Çok teşekkür ederim.” Filminizde bana rol verdikleri için Charianjeevi ve Nag'e ve filminizde bana rol verdikleri için Nag Ashwin'e teşekkür ederim. Telugu film endüstrisinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Sevgi ve misafirperverlik. Bana o kadar çok öğle yemeği gönderdiler ki, bugün bütün oteli mahvedebilirdim. Bir dahaki sefere beni de yanına almayı unutma.”

Amitabh Bachchan en son MS 2898'de Nag Ashwin'in Kalki filminde Prabhas, Deepika Padukone, Kamal Haasan, Disha Patani ve diğer önemli karakterlerle birlikte görüldü.

Amazon Yaz İndirimi devam ediyor…

Daha fazlasını gör