Anshu Ambani, Trinadha Rao Nakkina'nın boyuyla ilgili yaptığı yorum nedeniyle özür dilemesine tepki gösterdi ve ona aile gibi davrandığını söyledi

Yönetmen Trinadha Rao Nakkina, filmi Mazakka'nın teaser lansmanındaki yorumlarının ciddi tepkilere yol açmasının ardından aktör Anshu Ambani'den kamuoyu önünde özür dilemek zorunda kaldı. Nakkina'nın etkinlikte Anshu'nun vücut tipi hakkında yorum yapması ve “bedeni” hakkında yorum yapması eleştirilere yol açtı. Anshu, sözlerinin “bağlamının dışına çıkarıldığını” söyleyerek tartışmayı küçümsedi. (Ayrıca şunu okuyun: Trinadha Rao Nakkina, etkinlikte Anshu'nun boyuyla ilgili 'iğrenç' yorumlarını eleştirdi: 'Çok utanmış görünüyor')

Trinadha Rao Nakkina, aktör Anshu Ambani hakkında yaptığı uygunsuz yorumlardan dolayı eleştirildi.
Trinadha Rao Nakkina'nın özrü

Mazakka'nın teaser lansmanında Nakkina, Anshu'dan bahsetmiş ve şöyle demişti: “O (Anshu) hala Manmadhudu günlerindeki gibi mi görünüyor?” Şimdi biraz daha zayıf. Ona yemek yemesini ve kilo almasını söyledim çünkü Telugu (sinema) için bu yeterli değil, daha büyük olması gerekiyor. Şu anda biraz gelişti ve bir dahaki sefere daha da gelişecektir.”

Daha sonra yorumlar her taraftan eleştirilerle karşılandı. Devlet Kadın Komisyonu müdüre bir bildirim gönderdi. Nakkina sonunda bir açıklama yaparak özür diledi. Şöyle dedi: “Mazaaka'nın teaser yayını sırasında birçok kadının yorumlarımdan rahatsız olduğunu öğrendim. Talihsiz diyorum çünkü bunlar planlanmamıştı. Bu sözleri herkesi güldürmeyi umarak şaka amaçlı yaptım. “Eğer bu sözler sizi incittiyse, tüm içtenliğimle özür dilemek isterim, zira kişisel olarak Anshu Edition'dan da özür dilerim.”

Anshu Ambani tepki gösterdi

Anshu Ambani Salı günü sosyal medyayı kullanarak Mazakka teaserına ve tartışmalara değindi. Hayranlarına gönderdiği bir Haber mesajında oyuncu, Nakkina'nın açıklamasıyla ilgili tartışmayı talihsiz olarak nitelendirdi ve şunu ekledi: “Hepinizi temin ederim ki, o gerçekten de gezegendeki en güzel adam ve onun sözleri olabilir.” bağlamdan çıkarılmıştır. Bana ailesinin bir üyesi gibi davrandı. 60 gün boyunca bu film üzerinde çalıştım ve saygı, sevgi ve birçok iyi dilekten başka bir şey alamadım.”

Oyuncu, hayranlara “her şeyi bir kenara bırakmaları” ve filme odaklanmaları çağrısında bulundu. “Film için çok heyecanlıyım ve hepimizin filmi doğru sebeplerden dolayı izlememiz gerektiğini düşünüyorum. Trinadha ile çalışmak mutlak bir zevkti. Beni Telugu film endüstrisine geri getirecek daha iyi bir yönetmen isteyemezdim ve bana bu süreçte rehberlik ettiği için çok minnettarım ve ona ve tüm ekibe karşı sevgi ve şükrandan başka hiçbir şeyim yok ” diye ekledi.

Anshu Ambani, 2000'li yılların başında Manmadhudu ve Raghavendra gibi hitlerle Tamil ve Telugu sinemasında üne kavuştu. 2002-2004 yılları arasında sadece filmlerde çalıştı, evlendikten sonra oyunculuğa ara verdi. Trinadha Rao Nakkina'nın yönettiği Mazakka filmiyle yirmi yıl sonra oyunculuğa geri dönüyor.