Chiranjeevi ve Ram Charan, Amit Shah'ın ev sahipliği yaptığı Padma ödülleri yemeğine katıldı. Saygınlık

Aktör Chiranjeevi Perşembe günü Delhi'de Padma Vibhushan ödülünü aldı. Ödül törenine eşi Surekha, çocukları Ram Charan ve Sushmita ile gelini Upasana Konidela katıldı. Törenin ardından İçişleri Bakanı Amit Shah da Padma ödüllerine layık görülenlere evinde bir akşam yemeği verdi. (Ayrıca Okuyun: Ram Charan, Chiranjeevi için makyaj sanatçısı olur, Upasana kayınpederi Klin Kaara'ya 'ortak noktalarının ne olduğunu' sorar)

Chiranjeevi ve Ram Charan, Padma Ödülleri'nde Amit Shah'ı karşılıyor.
Chiranjeevi ve Ram, Amit Shah ile etkileşime giriyor

Chiranjeevi ve Ram, törende bakanla etkileşimde bulunurken bir an samimi bir tavır sergilediler. Resimde Chiranjeevi'nin Ram bakarken Amit Shah ile el sıkışırken gülümsediği görülüyor. ANI ayrıca Padma ödül sahiplerinin bakanın konutunda akşam yemeğinde sohbet ederken görüldüğü bir Haber da paylaştı. Upasana, Ram ve Sushmita'nın birbirleriyle konuşurken ve yemeğin tadını çıkarırken görülüyor.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!
Chiranjeevi Haydarabad'a dönüyor

Chiranjeevi Cuma akşamı Haydarabad'a döndü ve havaalanında basına konuştu. Kendisi şöyle dedi: “Yönetmenlerimden rol arkadaşlarıma, yapımcılara kadar bugün Padma Vibhushan'ı almama katkıda bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Yıllar süren sıkı çalışma ve Hükümetin bunu fark etmesine sevindim. Hayırseverlik çabalarımın yanı sıra beni seven insanlar da beni buraya getirdi.”

Yıllar boyunca birçok Tollywood ünlüsü, merhum aktör-politikacı Nandamuri Taraka Rama Rao'nun (NTR) ölümünden sonra Bharat Ratna'yı hak ettiği yönündeki görüşlerini dile getirdi. Bu konu sorulduğunda şu cevabı verdi: “Aynı zamanda MGR (MG Ramachandran) gibi NTR'nin de Bharat Ratna'yı hak ettiğine inanıyorum. Umarım hükümet bunu düşünür ve bunun gerçeğe dönüşmesini sabırsızlıkla bekliyorum.”

İş geliyor

Chiranjeevi şu anda Mallidi Vassishta'nın sosyo-fantastik filmi Vishwambhara üzerinde Trisha Krishnan'ın rol arkadaşıyla birlikte çalışıyor. Filmin çekimleri sürüyor ve gelecek yıl Sankranthi'de gösterime girecek. Ram, Kiara Advani ile Shankar's Game Changer için çekim yapıyor. Ayrıca Buchi Babu Sana ve Sukumar'ın liderliğindeki projelere de evet dedi.