Chiranjeevi'nin Dasara yönetmeni Srikanth Odela'yla birlikte çekeceği bir sonraki filmi onaylandı mı?

Kaynaklara göre aktör Chiranjeevi, yeni bir film için Dasara yönetmeni Srikanth Odela ile işbirliği yapmak üzere görüşmelerde bulunuyor. Tamamlandığında bu onun fantastik drama Vishwambhara'dan sonraki bir sonraki filmi olacak. (Ayrıca Okuyun: Varun Tej, Chiranjeevi, Pawan Kalyan ve Ram Charan'ın sürekli gündeme getirilmesine yönelik eleştirilere yanıt veriyor: 'Bu benim dileğimdir')

Tollywood oyuncusu Chiranjeevi yakında Vishwambhara adlı fantastik filmde rol alacak. (PTI)
Chiranjeevi Dasara yönetmeniyle çalışıyor

Kaynaklara göre, Chiranjeevi'nin Srikanth'la birlikte yapacağı projenin yapımcılığını yakın zamanda gişe rekorları kıran Bhagavanth Kesari'yi yapan SLV Cinemas'tan Sudhakar Cherukuri yapacak. Ancak filmle ilgili daha fazla detay henüz açıklanmadı. Srikanth, Nani, Keerthy Suresh'in başrol oyuncusu Dasara'yı yönettiğinde şöhrete kavuştu. Nani ile ikinci bir film planladı.

Bu arada Chiranjeevi, Mallidi Vassishta'nın yönettiği Vishwambhara'nın çekimleriyle meşgul. Filmin Sankranthi için Ocak ayında vizyona girmesi gerekiyordu ancak Shankar'ın Game Changer adlı filmiyle vizyon tarihi oğlu Ram Charan tarafından devralındı.

Filmi tamamladıktan sonra yakın zamanda Srikanth'ın filminin setlerine katılması bekleniyor. Yaklaşan projelerine ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Chiranjeevi ödülle onurlandırıldı

Geçtiğimiz günlerde Chiranjeevi, efsanevi aktör Akkineni Nageswara Rao'nun 100. doğum yıldönümünü kutlamak amacıyla Haydarabad'da ANR Ulusal Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü kendisine megastar Amitabh Bachchan takdim etti.

Big B, ödülü Chiranjeevi'ye sunmadan önce yaptığı konuşmada oyuncuya övgüde bulundu. Ayrıca Nagarjuna ve ailesine kendisini böylesine prestijli bir etkinliğe davet ettikleri için teşekkür etti.

“Sevgili dostum ve meslektaşım Chiranjeevi'yi onurlandırmak için beni seçmenizden büyük onur duyuyorum. Ne zaman arasam hep oradadır. Filminizde bana bir rol verdikleri için Charianjeevi ve Nag'e teşekkür ederim, bunun için Vyjayanti Films ve Nag Ashwin'e teşekkür ederim.” “Artık gururla Telugu film endüstrisinin bir üyesi olduğumu söyleyebilirim” dedi.

Amitabh Bachchan ayrıca şunları ekledi: “Dostluğunuz, ilginiz, sevginiz, şefkatiniz, alçakgönüllülüğünüz ve misafirperverliğiniz için Chiranjeevi'ye teşekkür ederim. Bana o kadar çok öğle yemeği gönderdiler ki, bugün tüm oteli doyururdum. Lütfen bana Telugu film endüstrisinin bir üyesi gibi davranın, “Bundan sonra teşekkür ederim” dedi.

Chiranjeevi, Big B'den ödülü alırken duygulandı. Saygı göstergesi olarak Amitabh Bachchan'ın önünde eğildi, ayaklarına dokundu ve ondan dua istedi.