Eagle Gişesi 2. Gün: 'Ravi Teja' filmi Hindistan'da 10 milyon₹'ye ulaştı

Eagle Gişe Koleksiyonu 2. Gün: Ravi Teja ve Kavya Thapar'ın başrol oyuncusu Eagle, Cumartesi günü film gişede zirveye çıkmasına rağmen sayılarda bir düşüşe tanık oldu ₹Hindistan'da 10 Crore Markı. Sacnilk.com'un haberine göre Eagle, yaklaşık olarak ₹Hindistan'da ikinci günde tüm dillerde 4,75 crore net. Ayrıca okuyun | Eagle Gişe Koleksiyonu'nun 1. Günü: Ravi Teja filmi başlıyor ₹Hindistan'da 6,2 crore, neredeyse brüt ₹Dünya çapında 12 crore


Eagle Gişe Koleksiyonu 2. Gün: Ravi Teja başrol hakkında yazıyor.
Kartal yazar kasa koleksiyonu


Kartal portaldan açıldı ₹Cuma günü Hindistan'da tüm dillerde 6,2 crore net. Kartal bunu hak etti ₹Hintçe versiyonu bunu yönetirken Telugu'da 6.1 crore nett ₹İlk gün yurt içi gişede net 10 lakh. Eagle'ın Hindistan toplamı tahmin ediliyor ₹10.95 Crore Net Hindistan'da iki günde tüm dillerde.

HT ile bir dizi tarihi yürüyüşle Delhi'nin zengin tarihini deneyimleyin! Şimdi katıl

Eagle'ın Cumartesi günü genel Telugu doluluk oranı yüzde 32,84 oldu. Kartal eş zamanlı olarak Sahadev adıyla Hintçe olarak yayınlandı.

Kartal Hakkında


Karthik Gattamneni'nin Ravi Teja, Kavya Thapar, Navdeep ve Anupama Parameswaran Eagle'ın müzikleri Davzand tarafından bestelendi. Filmde Ravi Teja, yasadışı silah ticaretini durdurmayı kendine misyon edinmiş profesyonel bir suikastçıyı canlandırıyor.

Ravi Teja polis tarafından yakalanıyor (RAW'ın araştırma ve analiz kanadının hedef listesinde yer alıyor) ve aynı zamanda kötü adamlar tarafından aranıyor. Film, Eagle'ın hikayesini özetleyen bir gazeteciyi gösteriyor.

Kartal eleştirmenlerden ve izleyicilerden karışık eleştiriler aldı. Eagle'ın Makar Sankranti'ye denk gelecek şekilde 13 Ocak 2024'te vizyona gireceği zaten duyurulmuştu. Ancak, 12 Şubat'ta sinemalarda gösterime giren Mahesh Babu'nun Guntur Kaaram'ı da dahil olmak üzere, Sankranti hafta sonu boyunca Tollywood gişesinde yaşanan çatışmalar nedeniyle vizyon tarihi 9 Şubat 2024'e ertelendi.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Takip etmek için tıklayın WhatsApp kanalı
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde