HanuMan Gişe Geliri: Teja'nın filmi Hintçe ₹50,76 cr hasılat elde etti

HanuMan Gişe Koleksiyonu: Yönetmen Prasanth Varma'nın başrollerinde Teja Sajja, Varalaxmi Sarathkumar, Amritha Aiyer ve Vinay Rai'nin yer aldığı HanuMan, bir ay önce sinemalarda gösterime girdi ve o zamandan beri gişede harika bir performans sergiliyor. Film Telugu, Hintçe ve diğer Güney Hindistan dillerinde gösterime girdi. HanuMan toplandı ₹Şu ana kadar yalnızca Hintçe'de 50,76 crore. (Ayrıca Okuyun: HanuMan'ın dünya çapındaki gişe hasılatı 25. günü: Teja Sajja filmi geçiyor ₹300 Cr işareti)


Teja Sajja, HanuMan'ın bir karesinde
HanuMan gişe numaraları


Ticaret analisti Taran Adarsh X'e filmin başarılı olduğunu söyledi ₹Ülkede şu ana kadar Hintçe 50,76 crore. Ayrıca filmin bu Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ürettiği rakamların dökümünü de verdi. Şöyle yazdı: “#HanuMan henüz 50 yaşında değil… Gerçekten BÜYÜK BİR BAŞARI… 1. Hafta: ₹ 22.92 cr, 2. Hafta: ₹ 16.67 cr, 3. Hafta: ₹ 6,47 cr, 4. Hafta: ₹ 3,68 cr, Hafta Sonu 5: ₹ 1,02 cr, Toplam: ₹ 50.76 Kr. #Hindistanİş. Not: #Hintçe versiyonu. #TiyatroGişesi. [*Weekend 5* day-wise data] Cum 15 Lac, Cumartesi 37 Lac, Pazar 50 Lac. (aynen böyle)”

Kriket heyecanını daha önce hiç olmadığı gibi, yalnızca HT'de keşfedin. Şimdi keşfedin!
300 merkezde 30 gün


Prasanth, X'te HanuMan'ın 30 gün boyunca ülke çapında 300 ekranda yayınlandığını paylaştı. Şöyle bir poster paylaştı: “Sinemalardaki görkemli koşu 300 merkezde 30 gün boyunca devam ediyor.” Film, Sankranthi için vizyona girdiğinde Mahesh Babu'nun Guntur Kaaram'ı, Venkatesh'in Saindhav'ı ve Nagarjuna'nın Naa Saami Ranga'sıyla çatıştı. Mazlum olmasına rağmen, iyi yorumlar ve kulaktan kulağa yayılan haberler sayesinde kendine hakim olmayı ve hatta iyi işler yapmayı başardı.

HanuMan Hakkında


HanuMan, köyünde bir totemle karşılaştığında süper güçler kazanan Hanumanthu (Teja) adında genç bir adamın hikayesini anlatıyor. “HanuMan” heyecan verici bir finalle sona erdi ve devam filmi “Jai Hanuman” ortaya çıktı. Prasanth geçtiğimiz günlerde devam filmi için ön prodüksiyon çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Ayrıca planladığı sinema evreninin bir parçası olacak Adhira adlı bir film üzerinde de çalışıyor.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
WhatsApp kanalımızı takip etmek için tıklayın.
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde