Janhvi Kapoor Devara Bölüm 1'i Jr NTR ile çekmekten heyecan duyuyor: 'Karakterim çok eğlenceli'

Aktris Janhvi Kapoor, Thangam rolüne ilk bakışı paylaştıktan sonra, NTR Jr'ın başrolde olduğu, en çok beklenen başyapıtlardan biri olan Devara: Bölüm 1'in vizyona girmesini sabırsızlıkla bekleyen hayranlar arasındaki heyecanı yeniden alevlendirdi. (Ayrıca Okuyun: Bay ve Bayan Mahi şarkısı 'Agar Ho Tum': Rajkummar Rao ve Janhvi Kapoor kriket oynarken birbirlerine aşık olurlar. İzle)


Janhvi Kapoor, Yeni Delhi'de yakında çıkacak filmi Bay ve Bayan Mahi'nin tanıtımını yaparken fotoğraf çektiriyor. (PTI)

Janhvi Kapoor, yakında çıkacak filmi Bay ve Bayan Mahi'nin tanıtımını yapmak üzere Pazartesi günü Delhi'yi ziyaret etti. Ancak dikkatleri çeken, merakla beklenen Devara: Bölüm 1 filmindeki rolüyle ilgili parlak sözleri oldu. Yönetmenliğini Koratala Siva'nın üstlendiği Janhvi, RRR oyuncusuyla ilk işbirliğine imza atan filmde Jr NTR'nin karşısında görünecek.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!
Janhvi Kapoor Devara'da: Bölüm 1


Janhvi, Devara: Bölüm 1'in bir parçası olmaktan duyduğu büyük minnettarlığı ve heyecanı dile getirdi. “Karakterim çok eğlenceli. Ben bu sette çok güzel vakit geçirdim çünkü bu insanların işlerini aşkla yapmaları, yapma şekilleri, tutkuyla yapmaları, hikayeleri çok güzel. Her hikayeyi farklı bir mizaç, tutku ve tavırla sunuyorlar. Ve bu fırsata sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

Devara'da Jr NTR: Bölüm 1


Devara: Bölüm 1 çılgınlığı, özellikle Jr NTR'nin Haydarabad'daki bir etkinlik sırasında yaptığı son yorumlardan sonra giderek artıyor. Hayranlara filmin beklemeye değeceğine dair güvence veren aktör, “Hepinize söz veriyorum ki Devara beklemeye değecek ve film vizyona girdikten sonra her hayran gururla tasmalarını kaldıracak.”

Heyecan verici aksiyon sahneleri ve sıra dışı bir müzik altyapısı vaat eden filme dair bu sözler beklentiyi daha da artırdı. Saif Ali Khan'ın da önemli bir rolde yer aldığı film, Jr NTR'nin 2016'da hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden büyük beğeni toplayan başarılı projesi Janatha Garage'dan sonra yönetmenle yaptığı ikinci işbirliğine işaret ediyor.

Devara hakkında


Devara'nın ilk bölümünün bu yıl 10 Ekim'de Dussehra hafta sonuna denk gelmesi planlanıyor. Yapımcılığını Yuvasudha Arts ve NTR Arts'ın üstlendiği, yapımcılığını Nandamuri Kalyan Ram'ın üstlendiği filmin müzikleri Anirudh Ravichander'e, görüntü yönetmenliği ise R Rathnavelu'ya ait.

Yapımcılar yakın zamanda Janhvi'nin Thangam rolündeki yeni bir posterini yayınladı; bu posterde onu ruhani bir yarı sari içinde, bir ağacın yanında zarif bir şekilde dururken, kırmızı bir bindi ve göz alıcı mücevherlerle tamamlanmıştır.

İş geliyor


Janhvi, Devara: Bölüm 1 dışında Sharan Sharma'nın yönettiği Bay ve Bayan Mahi'nin vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyor. Rajkummar Rao'nun başrolde olduğu film kriket, drama ve aşk etrafında dönüyor. Bay ve Bayan Mahi, Janhvi'nin başarılı projesi Gunjan Saxena: The Kargil Girl'den sonra Sharan Sharma ile yaptığı ikinci işbirliğidir. Ayrıca korku-komedi Roohi'de birlikte çalıştıktan sonra Rajkummar Rao ile yeniden bir araya gelir. Karan Johar'ın Dharma Productions tarafından desteklenen Bay ve Bayan Mahi'nin 31 Mayıs'ta vizyona girmesi planlanıyor.