Kalki MS 2898: Prabhas'ın arkadaşı Bujji'nin 'bedeni' yeni bir teaser ile bir etkinlikte tanıtıldı. Görüş

Nag Ashwin'in Kalki'sindeki (MS 2898) Prabhas'ın karakteri Bhairava'ya ait olan süslü araç Bujji ile tanışın. Keerthy Suresh tarafından seslendirilen, benzersiz kişiliğe sahip bir robot olan Bujji, Bhairava'nın sadık yardımcısı olarak hareket ediyor ve filmin senaryosunda çok önemli bir rol oynuyor. Vyjayanthi Movies filminin yapımcıları, özelleştirilmiş aracı seçkin bir izleyici kitlesine sergilemek için Haydarabad'da bir etkinlik düzenledi. Ayrıca Bujji'nin çıkışına dair neredeyse bir dakikalık bir teaser yayınladılar. (Ayrıca Okuyun: Prabhas ve Deepika Padukone'nin Kalki 2898 AD'sinin Dune ile benzerliği üzerine Nag Ashwin: 'Kum yüzünden')


Prabhas, MS 2898'de Haydarabad'daki bir etkinlikte Kalki'li Bujji'yi tanıttı.


Bujji hakkında


Birkaç gün önce Prabhas, Kalki 2898 AD ekibinin özel yapım bir araba olan 'gövdesini' inşa ederken Bujji adlı bir robotun sabırsızlandığı kısa bir Haber paylaştı. Bujji'nin naaşının sergilenmesi için Çarşamba günü bir etkinlik düzenlendi. Aracın seçilmiş bir izleyici kitlesine sergilenmesi için devasa bir arena kuruldu. Etkinlik birkaç saat sonra başlasa da hayranlar Prabhas'ın orada olduğunu görmekten heyecan duydu. Etkinlikte Prabhas, Nag'e filmi yaptığı için teşekkür etti ve izleyicilere yıllar boyunca gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Amitabh Bachchan, Deepika Padukone, Kamal Haasan ve Disha Patani gibi yıldızlarla çalışma fırsatından dolayı minnettar olduğunu söyledi.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!


Nag Anand Mahindra'nın yardımını istediğinde


2022'de Nag, Anand Mahindra'dan aracın yapımında yardım istemek için X'e (eski adıyla Twitter) başvurdu. Şöyle yazdı: “Sevgili @anandmahindra efendim… Bay Bachan, Prabhas ve Deepika ile #ProjectK adında bir Hint bilim kurgu filmi yapıyoruz. Bu dünya için ürettiğimiz araçların bir kısmı eşsiz ve günümüz teknolojisinin çok üstünde… Eğer bu film üzerine düşeni yaparsa milletimizin gururu olacaktır.”

Ayrıca şunları ekledi: “Size çok hayranım efendim. Tamamen Hintli mühendis ve tasarımcılardan oluşan yetenekli bir ekibimiz var. Ancak projenin kapsamı o kadar büyük ki biraz yardıma ihtiyacımız var. Bunun gibi bir film daha önce hiç denenmemişti… Geleceği şekillendirmemize yardımcı olursanız bizim için bir onur olur… #ProjectK.” O sırada Anand, Nag'e yanıt verdi ve ona, ihtiyacı olan yardımı sağlayacağına söz verdi. aracı inşa et.

Yönetmen, etkinlikte arabayı yapmasına yardım eden Anand'a ve tüm ekibe teşekkür etti. Etkinlikte, aracı inşa etmenin 4 yıl sürdüğünü duyurdular.

Kalki Hakkında MS 2898


Nag'in bilim kurgu filmi Kalki 2898 AD'de başrollerde Prabhas, Deepika, Disha, Amitabh ve Kamal yer alıyor. Filmin konusu gizli tutuldu ancak yakın zamanda Amitabh'ın Aswathama'yı canlandırdığı ortaya çıktı. Film 27 Haziran'da birçok dilde sinemalarda gösterime girecek. Tüm tanıtım materyalleri, kahramanın dünyayı kötülükten kurtarmak için ayağa kalktığı kıyamet gibi bir geleceği öneriyor.