Kannada yıldızı Ramya Rashmika Mandanna'da: “Trolling'i durdur”

09 Mart 2025 02:32

Kannada oyuncusu Ramya, kavgalar ve sosyal medya trolünün kadınlar üzerindeki etkileri ve şefkat ve anlayış çağrısında bulunuyor.

Neredeyse on yıldır bir film yayınlamamasına rağmen, odayı yöneten bir Kannada yıldızı. Kannada oyuncusu Ramya'nın popüler olduğu bilinen Sandelholz Kraliçesi, sosyal medya çağında entelektüel sağlık için kendi kavgaları konusunda açıktı. Bengaluru Uluslararası Film Festivali'ndeki sinemadaki kadınlar hakkında tartışma sırasında Ramya, geçen yıl açtığı dövüşleri için medya tarafından mücadele etti. (Ben de oku: Kannada yıldızı Ramya, Kangana Ranaut'un acil durumunun kötü yapılmış bir film olduğunu söylüyor: “Bu yüzden seyirci onu reddetti.”)))

Rashmika Mandanna, Ramya'nın onu sosyal medyaya karşı desteklediği ve samimiyete bağlı kalmasıyla kökleri hakkında yorumları temsil ediyor.
Ramyas iyi akıcı sağlığı kabul eder

Katari Veera Surasundarangi yıldızı aslında bu soru sorulduğunda yırtıldı ve şöyle dedi: “Beni ağlatıyorsun. 2013'te babamı (RT Narayan) kaybettikten sonra tamamen yok edildim. Keder zamanıydı ve kayıpla başa çıkamadım. Gerçekten sorun yaşadım. Son zamanlarda Deepika Padukone gibi fiziksel kavgalarını açan aktrisler gördüler. “Vipassana'nın uygulamasının son yıllarda ona nasıl yardımcı olduğu hakkında konuşmaya devam etti.

Ramya ayrıca sosyal medya trollemesinin bugün ruh sağlığını nasıl etkilediğinden de bahsetti. “Kadınlar yumuşak hedeflerdir. Troller trolleri yapmak zorunda olanlar, kadınların yaşadığı zihinsel türbülansı anlamalıdır ”dedi.

Ramya'nın döküntüler için destek sözleri

Karnataka'daki Kodau bölgesinden gelen aktör Rasmika Mandanna, son Hintçe filmlerinin tanıtımı Chhaava'nın nereden geldiğini sordu ve “Haydarabad'dan geliyorum” diye cevap verdi. Bu Kannadigas ile iyi karşılanmadı çünkü film kariyerine Kannada film endüstrisinde başladı ve Telugu film endüstrisine geçmeden önce Sandalwood'da başarı buldu. Rasmika, köklerini reddettiği için çevrimiçi olarak ağır bir şekilde trol edildi.

MLA Ravikumar Giowda Ganiga medyaya Rasmika Mandanna'nın 2024'te Bengaluru uluslararası film ekibini ziyaret etmeyi reddettiğini söylediğinde bir tartışma oldu. Ancak Rasmika'nın ekibi bu iddiaları reddetti, ancak Kannada izleyicisi ile trolledikleri insanlarla genişleyen popüler aktris arasındaki çatlak.

Rashmika'nın trollemesine yanıt olarak Ramya, Pushpa aktörünü desteklemek için ortaya çıktı ve şöyle dedi: “İnsanlar bu trolling kültürünü durdurmalı. Rasmika'nın her gün nasıl saldırıya uğradığını ve kötü hissettiğini görüyorum. Her zaman makbuzun sonunda. “

Rasmika ayrıca Instagram'da zihin durumlarını yansıtan bazı makaleler yayınladı. 8 Mart'ta şöyle yazdı: “Çocuklar, olabildiğince pozitif kalmaya çalışın, gülümseme – sonuna kadar sadece bir hayatımız var. Biraz dost olun. Herkesin kendi yolunda zor bir günü var. Başka sevgi verin, kendine sevgi verin. Ve mümkün olduğunca nemlendirin ve vücudunuza sevgi verin. “

Rec simgesi
Önerilen konular