Keerthy Suresh, Antony Thattil ile ilişkisini doğruladı ve onunla rüya gibi ilk fotoğrafı paylaştı: '15 yıl ve devam ediyor'

Aktris Keerthy Suresh, uzun süredir erkek arkadaşı olan işadamı Antony Thattil ile ilk fotoğrafını paylaştı. Keerthy ayrıca Çarşamba günü Instagram'a tatlı ve kısa bir not yazdı. (Ayrıca Okuyun | Keerthy Suresh, uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Antony Thattil ile önümüzdeki ay Goa'da evlenecek: Rapor)

Keerthy Suresh, erkek arkadaşı Antony Thattil ile ilk fotoğrafını paylaştı.
Keerthy'nin Antony ile ilk fotoğrafı

Diwali sırasında tıklanan fotoğrafta Antony Thattil bir havai fişek yaktı ve havaya kaldırdı. Keerthy onun yanında durdu ve elini onun omzuna koydu. İkisi de sırtları kameraya dönük olarak gökyüzüne baktılar. Fotoğrafı paylaşan Keerthy, şunları yazdı: “15 yıl ve devam ediyor (sonsuzluk sembolü ve Nazar muska emojileri). Her zaman öyleydi… Antony x KEerthy (Iykyk) (kahkahalar ve kırmızı kalp emojileri).”

Trisha Krishnan, Malavika Mohanan, hayranlar tepki gösterdi

Gönderiye tepki gösteren oyuncu Trisha Krishnan kırmızı kalp emojisi paylaştı. Malavika Mohanan şöyle yazdı: “Ayrıca bunun NYKE isminin köken hikayesi olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu.” diye ekledi, “Sonunda! İkinizi de seviyorum!” Bir hayran şunları söyledi: “Tebrikler ve en iyi dileklerimle anne.” Bir yorumda şunlar yazıyordu: “Kıskanıyorum kedicik.” Bir kişi şöyle yazdı: “Awwww. Şu anda dünyanın en mutlu kızıyım. Senin adına çok sevindim Kitty.”

Raporlara göre Keerthy gelecek ay evlenecek

Bu gönderi, Deccan Chronicle'da yer alan bir haberde ikilinin 11 Aralık'ta Goa'da bir düğünde evleneceğinin belirtilmesinden birkaç gün sonra geldi. Goa'da hazırlıklar başladı. Antony, Kochi, Kerala'dan geliyor ve eyaletteki en tanınmış tatil zincirlerinden birinin sahibi.

DT Next de kaynağına atıfta bulunarak düğünün 11 ve 12 Aralık tarihlerinde Goa'da gerçekleşeceğini bildirmişti. Çiftin aile bireyleri ve yakın dostları da hazır bulunacak. Çiftten resmi bir açıklama bekleniyor. Son zamanlarda Deccan Chronicle, Keerthy'ye evliliğiyle ilgili söylentileri sordu. Keerthy, “zamanı geldiğinde bunu kamuoyuna açıklayacağını” söylemişti.

Geçen yıl Keerthy, arkadaşından erkek arkadaşı olarak söz eden bir yayını eleştirmişti. Şöyle yazdı: “Hahaha! Bu sefer sevgili arkadaşımı yanıma almak zorunda kalmadım! Gerektiğinde gerçek gizemli adamı ortaya çıkaracağım. O zamana kadar sakinleştirici al! Not: Bir kez bile doğru anlaşılmadı (sic). “

Keerthy'nin kariyeri hakkında

Keerthy kariyerine 2000'li yılların başında çocuk oyuncu olarak başladı. Başrol oyuncusu olarak ilk çıkışını 2013 Malayalam filmi Geethaanjali'de yaptı. Ayrıca Ring Master (2014), Idhu Enna Maayam (2015), Nenu Sailaja, Rajinimurugan ve Remo (2016), Bairavaa (2017) ve Nenu Local (2017), Sarkar, Thaanaa SeHaberlerha Koottam ve Mahanati (2018) filmlerinde rol aldı. Mahanati'deki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Ulusal Film Ödülü'nü kazandı.