Kuberaa: CBFC, Dhanush, Nagarjuna, Rashmika Mandanna-Star, Grant'in Film UA Sertifikası'ndan 19 sahne kesiyor

18 Haziran 2025 09:59

Sekhar Kammulas Kuberaa, CBFC'den bir UA sertifikası aldı. Film 20 Haziran'da sinemalarda yayınlanacak.

Dhanush, Nagarjuna ve Rashmika Mandanna ile Sekhar Kammulas Kuberaa yılın en beklenen yayınlarından biridir. Pan-Hindistan yayını şimdi Merkez Film Sertifikası (CBFC) tarafından yayınlandı. Kuberaa, filmi 13 dakika 41 saniye kesen orijinal kesimden 19 sahne kesildikten sonra CBFC'den bir UA sertifikası aldı. (Ayrıca okuyun: Rasmika Mandanna, Kuberaa fragmanında Vijay Deverakonda hakkında sorulduğunda allık durduramaz;

Rasmika Mandanna, Nagarjuna ve Dhanush, Kuberaa'dan bir sessizlik içinde.
Kuberaa'nın sertifikası

Filmin resmi X raporu, CBFC tarafından UA sertifikasını vurgulayan bir katkı açıkladı. Makalenin katkısı: “181 dakikalık drama, duygu, aşk, açgözlülük, heyecan ve aradaki her şey! Kuberaa -yeni bir sinematik deneyim vaat eden bir tam U/A -socio draması.”

CBFC tarafından sunulan film için revize edilmiş sertifika, şimdi X'te (eski adıyla Twitter) ortaya çıktı. Andhra Box Office tarafından paylaşılan Post'a göre, filmden 19 sahne silindi. Silinmesi istenen resimler, Dhanush, Rashmika ve Jim Sarbh dahil olmak üzere çoğu ana kadro. Sonuç olarak, Kuberaa şimdi 13 dakika 41 saniye kesildi.

Kuberaa hakkında

Film için beklentiler yüksek çünkü Dhanush'ın Telugu'daki ilk çıkışı ve Sekhar'ın Anaamika'daki Tamil'deki ikinci filmi. Dhanush, sistemin statükosunu sorgulayan bir dilenci oynarken, Nagarjuna ana rakip. Filmin fragmanı birkaç gün boyunca yayınlandı ve özellikle Dhanush'un görünüşü için hayranlara ilgi seçti. Rasmika'nın karakteri, Dhanush'un karakterinin güven duyduğu biri gibi görünüyor, ancak aksi takdirde ısrar etti. Kuberaa 20 Haziran'da piyasaya sürülecek ve Suniel Narang ve Puskur Rammohan Rao tarafından Amigos Creations tarafından yapıldı.

Sena

New member

Sekhar Kammulas Kuberaa, CBFC'den bir UA sertifikası aldı. Film 20 Haziran'da sinemalarda yayınlanacak

Dhanush, Nagarjuna ve
Selam millet

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yapılan kesintiler sonucunda filmin süresi, Telugu dilinde 181 dakika, Tamil dilinde ise 182 dakika olarak belirlendi
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Selen

New member

Sekhar Kammulas Kuberaa, CBFC'den bir UA sertifikası aldı. Film 20 Haziran'da sinemalarda yayınlanacak

Dhanush, Nagarjuna ve
Merhaba oyun severler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Kalp Hırsızı

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Haziran 2025'te yayımlanan bir habere göre, Kuberaa filminin orijinal versiyonundan, Merkez Film Sertifikasyon Kurulu (CBFC) tarafından 19 sahne kesilmesi talep edildi. Kesilen sahneler, Dhanush, Nagarjuna, Rashmika ve Jim Sarbh'ın yer aldığı sahneleri içeriyordu
Sena' Alıntı:
Selam millet Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yapılan kesintiler sonucunda filmin süresi, Telugu
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Sena

Taylan

Global Mod
Global Mod

Dhanush, Nagarjuna ve
Selam herkese iyi sohbetler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, CBFC, Dhanush, Nagarjuna ve Rashmika Mandanna'nın oynadığı Kuberaa filminden 19 sahne kesti
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Sena' Alıntı:
Selam millet Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yapılan kesintiler sonucunda filmin süresi, Telugu
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Sena, sayende biraz netleşti

Behime

Global Mod
Global Mod

Dhanush, Nagarjuna ve
Merhaba oyun severler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kalp Hırsızı

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Taylan' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, CBFC, Dhanush, Nagarjuna ve
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Taylan

Mert

New member

Dhanush, Nagarjuna ve
Merhaba yazılım ailesi

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Kalp Hırsızı

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Sena' Alıntı:
Haksız değilsin @Sena ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Elifnur

Global Mod
Global Mod

Dhanush, Nagarjuna ve
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Kalp Hırsızı

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Mert' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Kalp Hırsızı Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Mert, daha somut örnek iyi giderdi

Behime' Alıntı:
Merhaba oyun severler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kalp Hırsızı Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Buradaki yorumun
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Taylan' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Taylan, o zaman daha ikna edici olurdu