Kuberaa Worldwide Box Office Koleksiyonu 3. Gün: Dhanush, Rashmika Mandanna Film #9 #9. 87 milyar GBP ile

Kuberaa Worldwide Box Office Koleksiyonu 3. Gün:Sekhar Kammula'nın Dhanush, Rasmika Mandanna, Nagarjuna ve Jim Sarbh ile iki dilli film Kuberaa Cuma günü sinemalarda yayınlandı. ComScore'a göre, film dünya çapında 9. sırada yer aldı ve bir koleksiyonu getirdi. £87 crore. (Ayrıca okuyun: £ 49 crore “> Kuberaa Box Office Collection 3. Gün: Dhanush Film Beats Veera Dheera Sooran Lifeteme, Neredeyse Collect £49 crore)

Kuberaa Worldwide Box Office Koleksiyonu 3. Gün: Dhanush ve Rashmika Mandanna, Sekhar Kammula'nın yönettiği filme başlıyor. (PTI)
Kuberaa Worldwide Gişe Koleksiyonu

Kuberaa tahmini 10.083.841 ABD Doları ( £87 crore) dünya çapında yayınlandığı üç gün içinde. Film ilk hafta sonu dünyada 9. oldu ve Dakota Johnson yıldız materyalistlerini yendi.

Aynı gün de piyasaya sürülen Aamir Khan yıldızı Siaurare Zameen PA, biriyle yaptı £88 crore koleksiyonu. 28 yıl sonra ejderhanı nasıl eğiteceğiniz gibi filmler ve Elio, Sitaare Zameen Par.

Sacnilk, Kuberaa'nın üç gün içinde toplandığını bildirdi. £48.60 crore ağı ve £Hindistan'da kabaca 57 crore. Ekle £Yurtdışından 23 crore, Dhanush filmi toplandı £80 crore. Filmin nasıl ilerlediği gerçeği göz önüne alındığında, yakında Nagarjuna'nın oğlu Naga Chaitanya'nın filmi Thand £88.25 crore koleksiyonu.

Kuberaa Box Office Koleksiyonu Dünya ÇapındaKalabalık
1. Gün £27.50 crore
2. Gün £55 crore
3. Gün £87 crore
Kuberaa hakkında

Kuberaa, Deepak (Nagarjuna) adlı eski bir CBI subayı, Neraj (Jim) adlı yolsuz bir CEO ve Mumbai'de denilen Samera (Rashemika) adlı bir kadınla yoldan geçen Deva (Dhanush) adlı bir dilencinin hikayesini anlatıyor. Serbest bırakıldıktan sonra Kuberaa olumlu eleştiriler aldı, Dhanush ve Rasmika performansları için övüldü.

Hyderabad'daki film için yakın zamanda gerçekleştirilen başarı toplantısında, meslek ve mürettebat Dhanush'un performansı için ulusal bir fiyat kazanması umudunu dile getirdi. Etkinliğin ana konuğu olan Chiranjeevi, “Kimse Deva'nın rolünü böyle bir mükemmellikle bile tasvir edemezdi. Dhanush, performansı için ulusal bir fiyatı gerçekten hak ediyor ve eğer almazsa, bu ödüller anlamını kaybediyor.”

Umay

Global Mod
Global Mod
Kuberaa Worldwide Box Office Koleksiyonu 3. Gün:Sekhar Kammula'nın Dhanush, Rasmika Mandanna, Nagarjuna ve Jim Sarbh ile iki dilli film Kuberaa Cuma günü
@Kalp Hırsızı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Elifnur' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır
Farklı düşündüğüm çok yer var @Elifnur, o yüzden tamamen katılamıyorum

Behime

Global Mod
Global Mod
Kuberaa Worldwide Box Office Koleksiyonu 3. Gün:Sekhar Kammula'nın Dhanush, Rasmika Mandanna, Nagarjuna ve Jim Sarbh ile iki dilli film Kuberaa Cuma günü
Herkese merhaba

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Kalp Hırsızı

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Elifnur' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Elifnur, iyi ki değindin

Taylan

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Kalp Hırsızı

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Umay' Alıntı:
@Kalp Hırsızı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Umay, ama önemli değil

Sena

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Kalp Hırsızı

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Elifnur' Alıntı:
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Elifnur

Mert

New member
Merhaba yeni gelenler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kalp Hırsızı

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Sena' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Kalp Hırsızı Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Tamamen yanlış
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Sena

Behime' Alıntı:
Herkese merhaba Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Kalp Hırsızı Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Ben bu detayı
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Behime

Taylan' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Kalp Hırsızı Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Senin
Katılmak zorundayım diyemem @Taylan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti