Mahesh Babu'nun ekibi kızı Sitara'nın sahte Instagram hesabı hakkında uyardı

Mahesh Babu ve Namrata Shirodkar'ın kızı Sitara Ghattamaneni bir 'siber suç olayının' kurbanı oldu. Ekibin Instagram'daki resmi açıklamasına göre, kimliği bilinmeyen bir kişi Sitara'nın Instagram'da sahte hesabını oluşturdu, “dolandırıcılıkla” onun kimliğine büründü ve diğer insanlara ticaret ve yatırım bağlantıları gönderdi. Sitara'nın sahte Instagram hesabının ardındaki kişinin izini sürmek için soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. Ayrıca şunu okuyun: Sitara Ghattamaneni 11. yaş gününü kutluyor


Mahesh Babu ve Namrata Shirodkar'ın kızı Sitara Ghattamaneni bir siber suçun kurbanı olur.
Sitara Ghattamaneni Instagram'da kendini “taklit etti”.


Namrata Shirodkar ayrıca kızının Instagram'daki sahte hesabı konusunda da uyardı. Mahesh Babu'nun ekibinin paylaştığı, vakayla ilgili ayrıntıların yer aldığı gönderiyi yeniden yayınladı ve başlıkta “Dikkat! Bu @sitaragattamaneni'nin tek hesabıdır. Doğrulanandan başka hiçbir tanıtıcıya güvenilemez.”

HT ile bir dizi tarihi yürüyüşle Delhi'nin zengin tarihini deneyimleyin! Şimdi katıl
Resmi açıklama


“Madhapur Polisi, Team GMB ile işbirliği içinde, Bayan Sitara Ghattamaneni'nin kimliğinin Instagram'da sahtekarlık yapıldığı bir siber suç olayı hakkında bir uyarı yayınladı. Kimliği belirsiz bir kullanıcı sahtekarlıkla Bayan Ghattamaneni kılığına girdi ve şüphelenmeyen kullanıcılara alım satım ve yatırım bağlantıları gönderdi. “Yetkililer halkı dikkatli olmaya ve şüpheli faaliyetleri bildirmeye çağırıyor. Açıklamada, gelecekte yaşanabilecek olayların önlenmesi amacıyla bu faaliyetlerden sorumlu olan kişilerin bulunup tutuklanması için çaba sarf edildiği ifade edildi.

Sitara Ghattamaneni'nin son gönderisi


Sitara Ghattamaneni'nin Instagram'da 1,8 milyondan fazla büyük bir hayran kitlesi var ve çoğu zaman samimi Haberları ve gönderileriyle manşetlere çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Mahesh Babu'nun son albümü Guntur Kaaram'ın başlık şarkısında dans ederek dikkatleri üzerine çekti.

Şubat ayının başlarında Sitara, Haberyu babasıyla paylaştı ve başlığına şöyle yazdı: “Bu senin için @urstrulymahesh…Guntur Kaaram.” Instagram Reels'e yanıt veren Sitara'nın annesi Namrata, “Sen en iyisisin, benim küçüklüğüm” diye yazdı. Bomba etkisi.” Filmde Mahesh'le birlikte başrolü oynayan Sreeleela, “Fireeeeee” diye yazdı.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Takip etmek için tıklayın WhatsApp kanalı
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde