Malavika Mohanan, Raja Saab'ın önündeki bu Prabhas filminde neredeyse başrol oynadığını açıklıyor

21 Şubat 2025 06:14

Aktör Malavika Mohanan kısa süre önce Prabhas ile çalışma hakkında bir röportajda konuştu ve Raja Saab'ın önündeki başka bir filmde oynamaları gerektiğini açıkladı.

Aktör Malavika Mohanan, Maruthi'nin Prabhas yıldızı Telugu'daki Raja Saab ile çıkış yapacak. Bugün Hindistan ile yapılan bir röportajda, Prabhas ile ilk kez çalışırken başka bir filmde birlikte çalışması gerektiğini, ancak çıkmadığını açıkladı. (Ayrıca okuyun: Vishnu Manchu Prabhas'ı ortaya çıkarıyor, Mohanlal bu miktarı Kannappa'daki kameolarınız için tahsil etti)

Malavika Mohanan, Telugu'daki korku komedisi Raja Saab'ı piyasaya sürecek.
Malavika Mohanan başka bir Prabhas filmi için ele alındı

Malavika'ya hiç bir Prabhas filmi için ele alınıp ele alınmadığı soruldu ve Prahannh Neels Salaar'da oynaması gerektiğini açıkladı: Bölüm 1 – Ateşkes.

“Salaar (2023) için görüşmeler vardı. Tartışmalar gerçekleşti, ancak bir noktada bir yere gittiler. Ve hayal kırıklığına uğradım çünkü bu tür konuşmalar her gün yoluna girmiyor. Ve sonra, yeterince komik, Raja Saab birkaç ay sonra bana geldi. “

Malavika ayrıca Raja Saab'da bazı “gerçekten harika sahneler” ve “orada” bir figür olduğunu söyledi. Dedi ki: “Her şey doğru şekilde özetlenmiş gibiydi ve her zaman Prabhas ile çalışmak istedim. En büyük Baahubali hayranıyım. “

Telugu ilk çıkışında Malavika Mohanan

Geçen yıl Telugu ilk çıkışıyla ilgili Hindustan Times ile konuştuğunda, “Raja Saab'ın bir Roma Com'un ifadesi var, aynı zamanda bir korku komedisi de var. Telugu film endüstrisine girmek için doğru filmin bekliyordum, böylece bir nimetin karakterimin yapacak çok şeyleri olduğu bir nimet var. Film dışarı çıkışlı bir şovmen ve bunu çevirmek için yarısındayız. “

Ayrıca şunları da ekledi: “Prabhas bana çok beslendi … çok. (Gülüyor) Onunla çalışan herkes cömertliğini garanti edebilir. Ve çok fazla yiyecek gönderme eğilimindedir. Biryani ve raita ya da tavuk köri göndereceği değil. Bir köyü beslemek için yeterli yiyeceğe sahip 10-12 büyük mutfak eşyaları olacaktır. Ama aynı zamanda sahip olduğum en lezzetli yemek. “

Raja Saab'ın yanı sıra Prabhas yakında Fauji'de oynayacak ve Kannappa'da bir kameo görünümü oynayacak. En son Yudhra'da görülen Malavika, Tamil filmi Sardar 2'de de görünecek.

Rec simgesi
Önerilen konular