Naga Chaitanya, Sai Pallavi sosyal medya rollerinden etkilenmek için açılıyor: “Bu kısır bir daire”

02 Şubat 2025, 19 Kasım 2011.

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, aktörler Naga Chaitanya ve Sai Pallavi çevrimiçi rolü ve Thandel'in reklamını yaparken bununla nasıl başa çıkılacağı hakkında konuştular.

Yakında Chandoo Mondeti'nin Thrandel'de oynanacak aktörler Naga Chaitanya ve Sai Pallavi, yıllar boyunca sosyal medyadaki trollerden payıyla yüzleştiler. Galatta Plus ile yapılan bir röportajda, aktörler olumsuzlukla başa çıkmayı nasıl öğrendiklerini açtı. (Ayrıca okuyun: Naga Chaitanya, Sobhita Dhulipala ile evlendikten sonra hayattan bahsediyor;

Sai Pallavi ve Naga Chaitanya yakında Chandoo Mondeti'nin Thrandel'de görünecek.
Naga Chaitanya, Sai Pallavi Trolling

Chaitanya, yıllar boyunca trollemeye dikkat etmemeyi ve işleri netleştirmeyi öğrendiğini açıkladı çünkü sadece gürültüyü arttırdı. Dedi ki, “İlk günlerimde beni etkiledi. Soru neden? Demek istediğim, herkes hayatını yönetiyor ve yollarıyla dolaşıyor. Neden herkes bu kadar çok şey alıyor? Bir noktadan sonra görmezden gelmeye başladım. Hiçbir şeye tepki verdiğimi hissetmedim çünkü açıklamanın başka bir şeye dönüştüğünü gözlemledim. Kıskanç bir daire. İlk başta durmaya çalıştım, ama tam bir durak olmadığını gördüm. İnsanlar için eğlenceli. “

Pallavi, bunun ve Chaitanya'nın Thandel ile çekim yaparken konuştukları bir şey olduğunu söyledi, özellikle de kaşmirde yaptığı eski bir açıklama nedeniyle trollendiğinde. Dedi ki, “Thandel'i çekerken yaptığımız bir konuşma vardı. Yeniden ortaya çıktığında Amaran'dan birkaç gün önce etkilendim, birkaç yıl önce piyasaya sürüldü. Bunun nasıl olabileceğini merak ettim. Bunun yapılacağını düşündüm. Ve o (Chaitanya) bilmeniz gereken birkaç şey olduğunu söyledi. Bu sadece organik bir şey değil, birisi yapıldı ve dahil olmaları gerektiğini düşünmüyorum. Bundan sonra seyirci sinemalarda göründüğünde haklı olduğunu fark ettim. “

Tandel hakkında

Bu, Chaitanya ve Chandoo'nun Premam ve Savyasachi'ye birlikte üçüncü filmi, ikincisi de Pallavi'den sonra aşk hikayesi. Tandel, yanlışlıkla Pakistan sularına sürüklenen Srikakulam balıkçılarının gerçek tarihine dayanmaktadır. Film 7 Şubat'ta sinemalarda yayınlanacak.

Rec simgesi
Önerilen konular