Nagarjuna'nın oğlu Akhil Akkineni ile nişanlı olan sanatçı Zainab Ravdjee ile tanışın

26 Kasım 2024 21:08 IST

Nagarjuna, oğlu Akhil Akkineni'nin 26 Kasım'da Zainab Ravdjee ile nişanlandığını duyurdu. İkili gelecek yıl dünyaevine girecek.

Akkineni ailesi, Akhil Akkineni'nin Zainab Ravdjee ile nişanlandığını bir dizi güzel fotoğrafla duyurdu. Nagarjuna yaptığı açıklamada ailenin bunu iyi dilekçilerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Düğün tarihleri henüz belirlenmedi ve gelecek yıl gerçekleşebilir. The New Indian Express'in haberine göre Zainab, Mumbai'de yaşayan ancak Haydarabad'da doğup büyüyen bir sanatçı ve sanat sergicisi. (Ayrıca Okuyun: Nagarjuna, oğlu Akhil Akkineni'nin Zainab Ravdjee ile nişanlandığını duyurdu: 'Çok mutluyuz')

Zainab Ravdjee bir yaşam tarzı blog yazarı ve başarılı bir sanatçıdır.
Zainab Ravdjee kimdir?

Zainab, sanayici Zulfi Ravdjee'nin kızıdır. İnşaat sektörünün öncüsüdür. Zainab'ın erkek kardeşi Zain Ravdjee, ZR Renewable Energy Pvt Ltd'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürüdür. Soyut ve empresyonist tabloları ve sergileriyle tanınan başarılı bir sanatçıdır. 39 yaşındaki sanatçı, The New Indian Express'e 2012 yılında sergilediği Reflections koleksiyonunu anlattı.

“Aynı sebepten dolayı buna Yansımalar deniyor; Geçmişte yaptığım gösterilere bakıyorum ve onları bu gösteri için bir araya getiriyorum. Bu yüzden görsellerin farklı ilhamlardan geldiğini göreceksiniz” dedi.

Daha fazla ayrıntı

Zainab ve Akhil birkaç yıl önce tanıştılar ve çıkmaya başladılar. Nişanlandıklarını duyuran Akhil, Instagram hesabından şunları yazdı: “Sonsuza dek hayatımı buldum. Zainab Ravdjee ve benim mutlu bir şekilde nişanlandığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum.”

Bu arada Nagarjuna, “Bir baba olarak, Akhil'in, kendisini güzelce tamamlayan Zainab ile hayatındaki bu önemli adımı attığını görmek bana büyük mutluluk veriyor.” Zainab'ın zarafeti, sıcaklığı ve sanatsal ruhu onu gerçekten harika bir varlık haline getirdi. bizim ailemiz. Çok mutluyuz ve bu yeni yolculuğu her iki aileyle birlikte kutlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

İş cephesinde Akhil Akkineni en son 2023 yapımı Ajan filminde görüldü.

Amazon Yaz İndirimi devam ediyor…

Daha fazlasını gör