Nidhhi Agerwal dünyanın dünyayı görmesini bekleyemez Hari Hara Veera Mallu, Raja Saab: “Sadece” Görmek için “Bence Filmler”

Puri Jagannadhs Ismart Shankar 2019'da piyasaya sürüldüğünde, Nidhhi Agerwal birisinin konuşabileceği her şeydi. Filmle ilgili kutupsal görüşlerin yanı sıra gelmişti. Tamil'de Silambarasan TR, Ravi Mohan ve Udhayanidhi Stalin ile konuşurken. Game Changeer, Thandel -kleck'in HD baskılarına göre tehditler Çevrimiçi: Kendimizi savunacağız)

Nidhhi Agerwal yakında Hari Hara Veera Mallu ve Raja Saab'da görülecek.

Hindustan Times ile özgürce akan bir konuşmada Nidhhi, Pawan Kalyan ve Prabha ile çalışmaktan önceki hayatında olan her şeyin “ilahi müdahale” ve çok daha fazlası olduğuna nasıl inandığına kadar her şeyden bahsediyor. Alıntılar.

Nidhhi Agerwal çünkü senaryolarla seçici

Temkinli iyimserlik Nidhi'nin mantrası gibi görünüyor. 2022'den beri filmografisindeki boşluk sorulduğunda, “İdeal olarak, filmlerin daha hızlı çıkmasına izin verirdim. Ama ben bir yıldız değilim ve ben de bir film ailesinden gelmiyorum. Benim için bir aktör olmak benim için ve filmlerde çalışmak bir zafer. “

Ayrıca, 2020'de engellemenin başlangıcında herkesin dünyanın birkaç gün içinde tekrar normalleştireceğini nasıl umduğunu düşünüyor, ancak bu gerçekleşmedi. “Filmler sicile getirildi çünkü kimse her şeyin ne zaman biteceğini bilmiyordu. O anda her şeyi isteyecek kişiydim, ama son birkaç yıl bana sabır getirdi. Şeyler hakkında bir kuş bakış açısına sahip olmayı öğrendim ve aynı zamanda bana zanaatımı geliştirmem için zaman verdi ”diye ekledi Nidhhi.

Bununla birlikte, Nidhhi, kadın aktör olmanın kendisi için bir zorluk olduğunu söylüyor çünkü yazması kolay. Bu yüzden sadece iki Telugu filmi -Pawan Kalyan ile -drama Hari Hara Veera Mallu (HHVM) ve korku komedisi Raja Saab ile Prabhas ile Raja Saab demek için ayrıldı. “Herkes her zaman daha fazla film gibidir … daha aktif olun. Ayrıca film almayan biri olarak yazıldım. Ama gerçekte sadece inandığım projeleri seçtim ”diyor.

Ancak erkek meslektaşlarının aksine, Nidhhi bunun, özellikle görünürlüğün her şey olduğu ticari bir alandaki bir kadın aktör için büyük bir zorluk olduğunu biliyor. “Ben bir kahraman değilim, bu yüzden bunun bir risk olduğunu biliyorum. Ama öte yandan, aynı insanlar beni her şeyi ve herkesi yapmam için eleştirecekler. Bir şekilde kazanmazsın ”diyor.

Rolleriniz için eğitim ve çok daha fazlası

Bununla birlikte, Nidhhi sabrınızın ve aziminizin işe yarayacağından emindir. “Baahubali havaya uçtuğunda ilk Telugu filmimi (Savyasachi) doğru bir şekilde imzaladım. İlahi zamanlamaya inanıyorum, bu yüzden Tanrı'nın mükemmel bir planı var. Hintçe ve diğer dillerde yayınlanmış iki Telugu filmim var. Her şey her zaman en iyisi için çalışıyor ”arasında.

Filmlerinizden bahsettiğinizde, konuşurken sesinizdeki heyecanı duyabilirsiniz. “Krish HHVM gittiğinde gemiye geldim ve ona saygı duyuyorum. Şimdiye kadarki en iyi rolüm. Binicilik ve klasik dans eğitimi aldım. Bale ve Kathak'ta eğitildim, ama yeni bir şekil öğrendim. Gerçekleşen bir rüya, bir adrushtam naku dorikindi (mutluyum), “diyor:” Korku filmlerinden korkuyorum, bu yüzden Raja Saab'ı ne kadar yapmak istediğime şaşırdım. Şimdiye kadar bulunduğum en komik set ve sahneleri okurken bir norm haline geldi. “

Nidhhi ayrıca Pawan ve Prabhas'ı daha iyisini yapmanız için ilham veren bir tür ortak yıldız olmaya bağlar. “Pawan Sir setlere odaklanıyor. Bir tutum yaparken hiçbir şey geçmez. Ne kadar gürültü veya etrafında ne olursa olsun, bir ayar yaptığında çivilenmişti. Ondan öğrenmek istiyorum. Ve Prabhas şimdiye kadar tanıştığım en tatlı kişi. Onunla çalışmak için olağanüstü ve seyircinin stokta nelere sahip olduğumuzu görmesini bekleyemem ”diye dönüyor.