Oyunun Kurallarını Değiştiren, Pushpa 2 The Rule: Telugu Filmleri Fragman Yayını İçin Bihar'a Gidiyor

Telugu yıldızlarının filmin vizyona girmesinden hemen önce yalnızca Andhra Pradesh ve Telangana'da tanıtım etkinlikleri ve röportajlar planladığı günler geride kaldı. Filmin geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak için bir ses lansmanı ve yayın öncesi bir etkinlik gerekliydi. Ancak SS Rajamouli, ülkeye Baahubali ile bir iki şey göstermeye karar verdiğinden beri, Hindistan ve hatta ABD'deki promosyonlar yeni norm haline geldi. (Ayrıca Okuyun: Allu Arjun, Pushpa The Rise ile neden Ulusal Ödül kazanmak istediğini açıklıyor: 'Görmek beni üzdü…')

Allu Arjun ve Rashmika Mandanna yakında Pushpa 2 promosyonları için Patna'ya seyahat edecekler. Ram Charan ve Kiara Advani yakın zamanda Game Changer için Lucknow'daydı.

Ancak aktörler ve film yapımcıları, filminiz ne kadar yabancı basında yer alırsa alsın Hindistan'ın kalbinin asla unutulmaması gerektiğini çok geçmeden anladılar. Game Changer ve Pushpa 2: The Rule gibi Cue filmleri, tanıtım kampanyalarının bir parçası olarak Uttar Pradesh ve Bihar'daki şehirlerde listelenmelerini ve hatta tanıtım turlarına oradan başlamak için bir adım daha ileri gitmelerini sağlıyor.

Lucknow'da Oyun Değiştirici Teaser Lansmanı

Lucknow'un Pratibha Tiyatrosu, Cumartesi akşamı Ram Charan ve Kiara Advani'nin Game Changer teaser'ının lansmanıyla biraz naatu (yerel) baharatı denedi. Haydarabad'da bile düzenlenebilecek bir etkinlik birdenbire Ram'ın yıldız gücünün bir kanıtı gibi geldi ve hayranlar yıldızı bir anlığına görmek için mekana akın etti.

SJ Suryah, Anjali ve yapımcı Dil Raju da onlara eşlik etti ancak tüm gözler, bu etkinlik için sıraya dizilmiş bir otobüste hayranlarını selamlayan Ram ve Kiara'daydı. Yönetmen Shankar, 10 Ocak 2025'te Sankranthi'de vizyona girmesi planlanan filmin ön prodüksiyonuyla meşguldü. Ve eğer bu tanıtım lansmanının hayranlar arasında yarattığı heyecana dair daha fazla kanıta ihtiyaç duyulursa, Güney'deki kutlamayı yapan hayranların bir derlemesi yeterli olacaktır.

Game Changer ekibi daha sonra filmi tanıtmak için ABD'ye de gidecek.

Pushpa 2: The Rule'un fragmanı Patna'da çıkıyor

Başarılı Lucknow etkinliğinin ardından Patna, ateşi tatmaya hazırlanıyor. Sukumar'ın 'Pushpa 2: The Rule' ekibi Cumartesi günü başrol oyuncusu Rashmika Mandanna'nın büyük harflerle “Fetih başlasın!” dediği seyahat programını yayınladı.

Allu Arjun ve ekibin geri kalanı tanıtım turlarına henüz belirlenmeyen bir tarihte Patna'da bir fragman lansmanıyla başlayacak. Game Changer etkinliğine benzer şekilde, büyük bir heyecan bekliyoruz. Bunu Kalküta, Chennai, Kochi, Bengaluru, Mumbai ve Haydarabad takip ediyor. Film 5 Aralık'ta gösterime girecek, dolayısıyla ekibin ülkeyi gezmeyi planladığı zamanı henüz bilmiyoruz.