Prabhas'ın Fauji-Co-Star Imanvi, ailesinin Pakistan ile bağlantısı hakkındaki 'söylentiler ve yalanlar' hakkındaki sessizliği kırıyor

24 Nisan 2025 02:51

Idanvi, ailesinin asılsız iddialarından ve ailesinin Pakistan ordusuyla işbirliğinden bahsetti. Kendisine gururlu bir Hint-Amerikalı dedi.

Prabhas'ın yönetmen Hanu Raghavapudi ile bir sonraki filmi, geçen yıl resmen duyuruldu ve burada da Idanvi olarak da bilinen Iman Esmail ile birlikte oynayacak. Pahalgam'daki son terörist saldırısından sonra, aktör, Imanvi'nin Pakistan kökenli olduğu ve ailesinin Pakistan ordusuyla bağlantıları olan birkaç söylenti olduğu spot ışığında idi. Aktör, iddiaları düzeltmek için Instagram hesabına uzun bir ipucu yazdı ve bu yalanların çevrimiçi rollerin yayılması olduğunu açıkladı. (Ayrıca okuyun: Imanvi kimdir? Prabhas'ın Hanu Raghavapudi'nin dönem filminde bir sonraki ortak yıldızı)

Idanvi ve Prabhas filmlerine Hanu Raghavapudi ile başlarlar.
Imanvi söylentilerle konuşuyor

Idanvi başsağlığı dileklerini Pahalgam'daki terör saldırısının kurbanlarına ifade etmeye başladı. Dedi ki: “Her şeyden önce, Pahangam'da meydana gelen trajik olay için samimi ve en sıcak başsağlığı diliyorum. Kalbim hayatlarını ve sevdiklerini kaybeden herkese gidiyor. Masum yaşamın her kaybı trajik ve kalbimde ağır bir şekilde ağır. Bir.”

Sonra kimliğinden yayılan ve şöyle yazan yalanlara dikkat çekti: “Ayrıca, bir bölünme ve nefret yaratmak için ailem ve kimliğim hakkındaki sahte haber kaynakları ve çevrimiçi medya aracılığıyla kendilerini yanlış dağıtan söylentilere ve yalanlara da hitap etmek istiyorum. Önce Pakistan ordusunda, Pakistan ile herhangi bir şekilde Pakistan ile bağlantılı olarak herhangi bir şekilde.

“Ben gururlu bir Hintli Amerikalıyım”

Yazıda şöyle devam ettim: “Ben Hintçe, Telugu, Gujarati ve İngilizce konuşan gururlu bir Hintli Amerikalıyım. Los Angeles, California'da doğdum, ailem yasal olarak Amerika Birleşik Devletleri olarak göç ettikten sonra. ABD'de üniversite eğitimimi tamamladıktan kısa bir süre sonra.

İfadeye katkısını tamamladı: “Bu miranın işimle devam etmesini sağlamak için çok çalışacağım ve Hint mirasımın deneyimini gündeme getireceğim. Çok fazla aşk, imanvi.”

Idanvi, Hanu tarafından düzenlenen önümüzdeki dönemde oynayacak. MyThri film yapımcıları filmi üretecek. Mithun Chakraborty ve Jaya Prada da kilit rollerde oynayacaklar. Tarihin özetinden bir alıntı: “1940'larda bu tarihsel kurgu/alternatif hikaye, gölgeden ortaya çıkan ve savaşa inanan bir toplumdan, gömülü adaletsizliklere ve tarihi gizli tutan unutulmuş gerçeklerden gelen bir toplumdan ortaya çıkan bir savaşçının tarihidir.”