Ram Charan, “Game Change'de yönetmen Shankar'la çalışmak bir nimet” diyor

Cumartesi günü Mumbai Güney yıldızı Ram Charan, beğenilen film yapımcısı S. Shankar ile yakında çıkacak filmi “Game Changer” için çalışmanın “zenginleştirici” bir deneyim olduğunu söyledi.

Ram Charan, “Game Change'de yönetmen Shankar'la çalışmak bir nimet” diyor

Siyasi aksiyon filmi, Shankar'ın 'Indian', 'Anniyan', 'Sivaji: The Boss', 'Enthiran' ve '2.0' gibi ticari açıdan başarılı birçok Tamil filmini yönettikten sonra Telugu sinemasındaki ilk çıkışına işaret ediyor.

'Game Changer'ın tanıtım basın toplantısında Charan, yönetmenle Shankar'ın '3 Idiots'un yeniden yapımı olan 2012 filmi 'Nanban' için düzenlenen bir etkinlikte buluştuğunu hatırladı.

Oyuncu, yapımcıdan kendisiyle ya da babası süperstar Chiranjeevi ile bir film yapmasını istemek istediğini ancak bunu kendisine iletme cesaretini toplayamadığını söyledi.

“Shankar efendimin yanında oturuyordum ve 'Ona benimle, babamla veya çağdaş kahramanlarımla bir Telugu filmi çekmesini nasıl söyleyebilirim?' diye düşündüm. Ama ona söyleyecek cesaretim yoktu” dedi Charan.

Oyuncu, SS Rajamouli'nin RRR filminin çekimleri sırasında yapımcı Dil Raju'nun, Shankar'ın yöneteceği bir filmde rol almak için kendisine yaklaştığını söyledi.

“Babamın ne hissedeceğini bilmiyorum ama onunla çalışabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Bunu babamla yapmalıydı. Ama ben çok şanslıyım. Charan, Rajamouli ile beş yıl boyunca çalışmak bir nimet, “Garu ve ardından Shankar Garu, bir oyuncu olarak çok ödüllendirici, öğrenecek çok şey var” diye ekledi.

Charan, Rajamouli ve Shankar'ın her ikisinin de “görev ustası” olduğunu söyledi ve oyuncularını ellerinden gelenin en iyisini yapmaya zorladı.

“Filmde çalışan herkesten çok şey bekliyorlar. Böyle bir yetenekle çalışmak çok nadirdir ve sürekli olarak size meydan okurlar. Dinlenecek bir gün hiç olmadı. Tek bir çekim yapsanız bile iş var” dedi aktör.

Game Changer ekibi filmin Hindistan ve ABD'de tanıtımını yapmakla meşgul.

Filmin Dallas'taki ön gösterimi hakkında konuşan Charan, insanların filme duyduğu sevgi ve destekten “çok etkilendiklerini” söyledi.

“Küresel bir platform önemlidir, özellikle de bir Hint filmi için. Dallas'ta çok büyük bir tepki aldık, bunu beklemiyordum.”

“Bu, küresel izleyicilerin bizim gerçek sinema tutkunlarımız olduğunu gösteriyor, satışlarımızın çoğunluğu oradan geliyor. Bu sadece ben ya da Shankar için değil efendim, onlar iyi bir filmi severler. Böyle bir yanıt aldığım için çok mutluyum.”

Başrolünü Kiara Advani'nin paylaştığı Game Changer'ın 10 Ocak'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Bu makale, metinde herhangi bir değişiklik yapılmadan otomatik bir haber ajansı akışından oluşturulmuştur.