Ram Charan ve Pawan Kalyan, Game Changer etkinliğinden dönerken ölen iki hayranın ailelerine ₹ 20 lakh teklif ediyor

7 Ocak 2025 17:27 IST

Rajahmundry'deki Game Changer etkinliğinin yayın öncesi etkinliğinden dönen iki hayran, Kakinada'ya dönüş yolunda bir kazada hayatını kaybetti.

'Pushpa 2: The Rule'un Haydarabad'daki galası sırasında bir hayranın izdihamda ölmesinden sadece bir ay sonra, 'Game Changer'ın Rajahmundry'deki yayın öncesi etkinliğine katılan iki hayran, Kakinada'ya dönüş yolunda bir kazada hayatını kaybetti. . Ram Charan ve Pawan Kalyan ailelere maddi destek teklifinde bulundu ₹20 lakh. (Ayrıca Okuyun: Ram Charan-Pawan Kalyan'ın Oyun Değiştirici etkinliğine katıldıktan sonra 2 hayran öldü; yapımcı bağışta bulundu ₹10 lakh)

Ram Charan ve Pawan Kalyan, Game Changer'ın yayın öncesi etkinliğinde.
Ram Charan ve Pawan Kalyan maddi destek sunuyor

Kakinada'daki Gaigolupadu'dan Aarava Manikanta ve Thokada Charan, Cumartesi akşamı Rajahmundry'de Game Changer'ın yayın öncesi etkinliğine katıldı. Eve dönerken bisikletlerine bir minibüs çarptı ve hastaneye kaldırıldılar, orada da yaralandılar. Yapımcı Dil Raju onun ölümüne üzüldü ve teklifte bulundu ₹Kurbanların her iki ailesine de 5 lakh.

Etkinliğe Game Changer'da başrol oynayan Ram ve amcası, aktör ve Andhra Pradesh'in CM yardımcısı Pawan katıldı. Onlar da teklif etti ₹Kurbanların ailelerine kişi başı 10 lakh. Ram, ailelere başsağlığı diledi ve ek destek için ekibini onlara gönderdi.

Pawan da olayla ilgili olarak Twitter'da bir paylaşım yaptı. Aileye başsağlığı diledi ve etkinlikte böyle bir şeyin yaşanabileceğinden ne kadar endişe duyduğunu da yazarak herkesin evlerine sağ salim dönmesini istedi.

Ayrıca, “Jana Sena Partisi adına ölenlerin ailelerine kişi başına 5 lakh Rs maddi yardım sağlayacağız. Ofisimdeki yetkililere, hükümetten yeterli desteği almaları için gerekli düzenlemeleri yapmaları gerektiğini açıkça ifade ettim.”

Dil Raju taziyelerini iletti

Raju ayrıca Pazartesi günü olay hakkında basına konuştu ve Pawan'ın istenmeyen bir şeyin olmasını istemediği için etkinliği düzenleme konusunda şüpheci olduğunu söyledi. Kendisinin ve Ram'ın kendisini yine de etkinliğe katılmaya ikna ettiklerini, etkinlikte büyük dikkat göstermelerine rağmen daha sonra böyle bir şeyin yaşanması nedeniyle yüreklerinin kırıldığını iddia etti.

“Bu kadar mutlu anlarda bu tür olayların yaşanması üzücü; acı verici. Ailelere elimden gelen her şekilde destek olacağım ve önce onlara bir şey teklif etmek istiyorum. ₹Tanesi 5 lakh. Ailelere başsağlığı diliyorum” dedi. Game Changer 10 Ocak'ta sinemalarda.

Amazon Yaz İndirimi devam ediyor…

Daha fazlasını gör