Rasmika Mandanna, aile zamanını başarı için feda ettiğini itiraf ediyor: “Bu en büyük uzlaşma oldu”

24 Ocak 2025 05:53

Yakın zamanda yapılan bir röportajda Rashmika Mandanna, kız kardeşinin başarısında başarı için nasıl büyüdüğünü söyledi. Aşağıda dedi.

Rasmika Mandanna'nın kariyeri 2016'daki ilk çıkışından bu yana Kirik Partisi ile yukarı doğru yolda. O zamandan beri Telugu'da Mahesh Babu ve Allu Arjun ve Tamil'de Vijay ve Karthi gibi ağır ağırlıklarla uğraştı. Femina ile aktris, oraya ulaşmak için kişisel hayatında ne kadar feda etmesi gerektiğini düşündü. (Ayrıca okuyun: Vicky Kaushal, Chhaava Trail başlangıcında bir bacak yaralanması nedeniyle gevşek olduğunda Rasmika Mandanna'ya yardım eder.

Rasmika Mandanna'nın küçük kız kardeşi ile yakın bir ilişkisi var.
Rashmika Mandanna Başarı Kurbanı Hakkında

Rasmika röportajda, başarıya yer açmak için aile zamanından feda etmek zorunda olduğunu söyledi. Dedi ki, “Ailemle yeterince zaman geçiremem ve bu benim seyahatimdeki en büyük uzlaşma buydu. Büyüdüğümde, annem bana her zaman profesyonel ve kişisel yaşamlarını eşit bir temelde alamayacaklarını söyledi. Birini diğeri için feda etmeniz gerekir. Ne yazık ki, kaderim profesyonel yükümlülüklerim için aile zamanını feda etti. “

Mesafeye rağmen, Rashmika ailesine “çapa” adını verdi, özellikle büyüdüğünde onu özleyen ve kararı “zor” olarak nitelendiren küçük kız kardeşi dedi. “Küçük kız kardeşim ve ben kendinizi neredeyse her gün gönderiyoruz. Onu çok özledim. Elimden geldiğimde annemi, babamı ve kız kardeşimi aramak amacım yapıyorum. Zeki bir kız olduğunu biliyorum ve inanılmaz bir kadın olacak. Onunla her zaman gurur duyacağım. “

Rasmika'nın yaklaşan çalışması

Rasmika en son Ranbir Kapoor ve Sukumars 2024 Film Pushpa 2: Allu Arjun ile Kural ile Sandeep Reddy Vangas Filmier 2023'te görüldü. Her iki filmdeki görünüşleri tahmin edildi ve iyi karşılandı. Kısa süre sonra Hintçe filmleri Chhaava, Sikandar ve Thama dışında Telugu filmlerinde kız arkadaşı ve Kubera'yı da oynayacak. Chhaava 14 Şubat'ta sinemalarda yayınlayacak.

Rec simgesi
Önerilen konular