Sai Durgha Tej, başarılı kuzenleri Ram Charan ve Allu Arjun'u kıskanmıyor: “Aynı bitkinin çiçekleri rekabet etmez”

25 Eki 2024 18:56 IST

Eski adıyla Sai Dharam Tej olarak bilinen Sai Durgha Tej, Haydarabad'daki zirvede sinema ailesinden gelmekten ve daha fazlasından bahsetti.

Chiranjeevi Konidela'nın ailesi, kardeşleri Nagababu ve Pawan Kalyan, oğlu Ram Charan ve eski adıyla Sai Dharam Tej olarak bilinen Allu Arjun, Varun Tej ve Sai Durgha Tej gibi yeğenleri de dahil olmak üzere çok sayıda oyuncu yetiştirdi. ABPLive'ın Haydarabad'da düzenlediği zirvede Sai'ye kuzenler arasında bazılarının diğerlerinden daha başarılı olduğu konusunda kıskançlık olup olmadığı soruldu. İşte şöyle dedi. (Ayrıca Okuyun: Sai Durgha Tej tapınakları ziyaret eder; bağış yapar ₹Vijayawada'daki yaşlılar evine 2 lakh. Resimlere bakın)

Sai Durgha Tej ve Allu Arjun, Chiranjeevi'nin yeğenleri, Ram Charan ise oğlu.
“Hiçbirimiz harekete geçeceğimizi düşünmedik”

Kuzenler Allu-Konidela ailelerinin mirasını filmlerde izleyerek büyümüş olsalar da Sai, “hiçbirinin” oyuncu olacaklarına inanmadığını söyledi. “Hiçbirimiz harekete geçeceğimizi düşünmedik. Mesela beni al. 9-5'lik bir işte çalışacağımı düşünüyordum ama mutlu olmadığımı fark ettim ve daha fazlasını yapmak istedim. Eminim hiçbirimizin Bunny (Arjun), Charan ya da kardeşimin (Vaisshnav Tej) filmlerine katılma fikri yoktu. Bu çok doğal bir şekilde gerçekleşti. Bu yüzden onların başarısını kıskanmıyorum. Çünkü hepimiz aynı bitkinin çiçekleriyiz. Aynı bitkinin çiçekleri rekabet etmez; birlikte çiçek açıyorlar.”

Oyuncu, ailede çok sayıda oyuncu olmasına rağmen filmlerin bir araya geldiğinde pek konuşulmadığını da açıkladı. “Topluma nasıl katkıda bulunabileceğimizi tartışmak için bir araya geliyoruz. genellikle filmlerle ilgisi yoktur. Hiçbir projemizi neredeyse hiç tartışmıyoruz. Bütün kuzenler güncel olduğunda yiyecek ve giyecek hakkında konuşuruz. Ama Bro'da amcam (Pawan) ile çalışabildiğim için mutluyum. Onun için bu film, kariyerim boyunca bana eşlik eden Guru Dakshina'mdır. Bana çok yardımcı oldu” dedi Sai.

İş geliyor

Sai, 2009'dan beri filmlerde çalışmaya çalışıyor ancak ilk filmi Pilla Nuvvu Leni Jeevitham yalnızca 2014'te gösterime girdi. Yönettiği ilk film Rey, 2015 yılında gösterime girdi. Republic'in 2021'de vizyona girmesinden önce Sai, kendisini iki hafta komada bırakan ciddi bir motosiklet kazasına karıştı. 2023 yılında Virupaksha ile beyazperdeye geri döndü. Yakında “300'den ilham aldığını” söylediği bir filmde rol alacak.

Amazon Yaz İndirimi devam ediyor…

Daha fazlasını gör