Sai Pallavi, kız kardeşi Pooja Kannan'ın üç aylık evlilik yıldönümüne ilişkin yayınlanmamış fotoğrafları paylaşıyor: 'Hiç bu kadar güzel olmamıştı'

29 Aralık 2024 19:53 IST

Sai Pallavi, kız kardeşi Pooja Kannan'ın düğününden bir dizi yayınlanmamış fotoğraf paylaştı. Pooja Eylül ayında Ooty'de evlendi.

Sai Pallavi'nin kız kardeşi Pooja Kannan, Eylül ayında Ooty'de geleneksel bir Badaga düğününde Vineeth Sivakumar ile evlendi. Özel günün 3. ayını kutlayan oyuncu, pazar günü Instagram hesabından bir dizi fotoğraf paylaştı. (Ayrıca Okuyun: Sai Pallavi, Pooja Kannan'ın Badaga tarzı düğününde sevinç gözyaşlarını tutamaz. Resimlere bakın)

Sai Pallavi'nin son Instagram paylaşımında geleneksel düğünden bir dizi samimi fotoğraf yer aldı.
Sai, kız kardeşinin düğününden fotoğraf albümünü paylaştı

Bir gönderide paylaşılan ilk fotoğraf grubunda Sai, Pooja'nın Vineeth ile geleneksel sade beyaz bir sari ile evlendiği samimi fotoğrafları paylaştı. İkisi varmalaları değiş tokuş etti, büyükanne ve büyükbabalarının ayaklarına dokundu ve birbirlerine gülümsedi.

Altyazıda Sai şunları yazdı: “Kız kardeşimin düğününün de hayatımın bir sonraki bölümü olacağını biliyor muydum?” Törende bulunan herkesin gözyaşlarına boğulduğunu, onları kutsadığını ve sevinçle dans ettiğini gördüm! Pooju'nun bu büyük adımı atmasına izin vermeye hazır değildim çünkü bu benim için yeniydi ve hayatta her zaman yaptığım gibi ona artıları ve eksileri konusunda tavsiyelerde bulunamazdım. Ama içten içe sevgili @v1n33'ün Pooju'yu benim gibi şımartacağını ve seveceğini, hatta belki daha da fazlasını biliyordum! Düğünün üzerinden üç ay geçti ve hayatımda hiç bu kadar iyi hissetmemiştim.”

Daha fazla resim

Sai, düğün sırasında kendi fotoğraflarını paylaşmak için ayrı bir Instagram gönderisi oluşturdu ve altına “Şimdi uygun bekarlığa, yani gelinin kız kardeşine odaklanalım.” yazdı.

Aktör sade beyaz sari, inci kolye ve kırmızı bindi ile muhteşem görünüyordu. Başka bir fotoğrafta kırmızı bir sari içinde kocaman bir gülümsemeyle görülüyordu. Başka bir resimde oyuncu, Vineeth'in alnına da haldi yerleştirdi.

Çalışma cephesinde ise Sai en son Sivakartikeyan'ın karşısında başrol oynadığı Amaran'da görüldü. Biyopik drama 31 Ekim'de sinemalarda gösterime girdi ve büyük bir gişe başarısı yakaladı. Daha sonra Naga Chaitanya'nın karşısında Thandel'de ve Nitesh Tiwari'nin Ramayana'sında Sita olarak görülecek.

Amazon Yaz İndirimi devam ediyor…

Daha fazlasını gör