Sai Pallavi, Tandel etkinliğinde Sandel Reddy Vanga'yı övdüğünde hayranları hayal kırıklığına uğrattı: 'Beni Ananya Panday gibi yaptı' '

Sandeep Reddy Vanga kısa süre önce etkinliğe Sai Pallavi ve Naga Chaitanya'nın filmi tarafından yayınlanmadan önce katıldı. Etkinlik sırasında Sai Pallavi, Vanga'yı övdü ve ona “artık ve özür dilemeyecek” dedi – bazı hayranlarını rahatsız eden bir açıklama.

Sai Pallavi, Sandeep Reddy Vanga'yı THANDEL ön bırakma ile övüyor.

(Ayrıca okuyun: Vanga, Arjun Reddy'de Sai Pallavi'yi atmak istedi, unutması gerektiği söylendi: “Kız kolsuz bile değil”))

Sai Pallavi ne dedi

Sai Pallavi, Sandeep Reddy Vanga'ya övgüde bulundu ve şöyle dedi: “Her yönetmenin bir sesi olmalı ve onun çok filtrelenmemiş – ekranda, röportajlarında ve nereye gidersek. Kesinlikle filtre yoktur ve birçok şeyden etkilenmeyen birini görmek çok güzel ve ferahlatıcıdır. Bazen insanları memnun etmek için değişme ihtiyacımız var. Fakat insanlar olarak mazur görmezsek kendi içinde bir vahiy. Bir şeylerin en iyisi için olduğunu anlıyorsunuz. “

“Tutkusu doğru yerde olduğunda – Arjun Reddy'den kuzeye gittiğinde ve şimdi daha da büyük filmler yaparken – insanlar filmlerini dört gözle bekliyorlar. Bence bu çok büyük. “

Hayranlar Sai tarafından hayal kırıklığına uğradı

Etkinlikten gelen konuşmasının bir Habersu çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve hayranlar ifadeleriyle ilgili hayal kırıklığını dile getirdi. Bir yorum şuydu: “Palyaço görüşü”. Bir diğeri şöyle yazdı: “Bunu senden beklemiyordum.” Bir X kullanıcısı şöyle yorumladı: “Sai, seni daha önce sevdim.” Bir diğeri ekledi: “Lütfen bana bunun alaycı olduğunu söyle.” Bir kullanıcı şunları yazdı: “Sai Pallavi Aura puanlarını kaybeder.” Bir diğeri fark etti: “Cidden, senden beklenmiyor, Sai.” Eleştirel bir yorumda şöyle diyor: “Tamillenmemiş, röportajlarda ve filmlerde toksisiteyi haklı çıkarmak anlamına gelmez. Bu, çoğu sinema yıldızının temas halinde olmadığını bir kez daha kanıtlıyor. “

Diğerleri, Kabir Singh gibi filmlerin Karan Karan'da onlar için olmadığını söyleyen Ananya Panday için yeni bir takdir buldu. “Bana Ananya Panday gibi yaptı; Kabir Singh gibi erkeklerin yüceltilmesinin yanlış olduğunu ve bu tür erkeklerin çekici olmadığını söyleme cesaretine sahipti. Her iki adamın da bu EP'de oldukça kibirli olduğunu hatırlıyorum, ”diye yazdı Ananya'ya Liger yardımcı yıldızı Vijay Deverakonda tarafından eşlik etti.

“Evet, onlara ayrıcalıklı deyin, vb. Ne kadar güvenli, ama mysogony'ye karşı cesaret gerektirir. Ve bunu gösterdi, ”diye yazdı başka bir şey.

Sandeep Reddy Vanga daha önce Kabir Singh ve Animal gibi filmlerinde kadın düşmanı ve şiddetli konulara karşı muayene edilmişti. Eleştiriye rağmen, her iki film de büyük nakit başarılardı. Kabir Singh kendini kazandı £377 dünya çapında crore, Ranbir Kapoor-Star-Tier teslim edildi £Dünya çapında 900 crore.

Tandel hakkında

Bu arada, Chandoo Mondeti tarafından yazılan ve sahnelenen ve Allu Aravind tarafından sunulan romantik bir aksiyon gerilim filmi olan Thandel'deki Sai Pallavi. Srikakulam'dan balıkçıların yanlışlıkla Pakistan sularına girdiği gerçek bir olaya dayanarak, film 7 Şubat'ta yayınlanacak.