Samantha Ruth Prabhu akıl sağlığının savunulması üzerine: Hayran kitlem daha çok eğlence ve modayla ilgileniyor

Aktris Samantha Ruth Prabhu, 2022'de otoimmün hastalık miyoziti ile mücadelesini anlattığından beri ruhsal ve bütünsel iyileşmesi hakkında konuşuyor. Hayranlarını fiziksel sağlıklarına odaklanmaya teşvik etmekten zihinsel sağlıkla ilgili bir podcast başlatmaya kadar oyuncu, hayranlarına ulaşmanın ve eğlence dışında herhangi bir konuda konuşmanın kolay bir iş olmadığını itiraf ediyor.

Samantha Ruth Prabhu

“Muhtemelen eğlence, moda ve makyajla daha çok ilgilenen bir hayran kitlem var. Dolayısıyla sağlığa bu geçişi yapmak ve zihinsel sağlığı savunmak gerçekten kolay değil. Algımı değiştirmem gerekiyor ve bu zaman alıyor, ama sorun değil”, aktris ve akıl sağlığı savunucusu olarak karşılaştığı zorlukları “Take 20” adlı podcast'inde paylaşıyor.

HT, kriketin her zaman, her yerde yakalanması için tek adres olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Yine de 28 Nisan'da 37 yaşına girecek olan Samantha, davaya bağlı kalıyor ve sabrını gösteriyor çünkü bunun doğru dava olduğuna kesinlikle inanıyor. “Bu benim kalbime yakın olan amaç ve zaman ve çaba harcamaya hazırım. Bir avuç insanla bile bir fark yaratabilirsem çok mutlu olacağım çünkü bir yerlerde bunun benim görevim olduğuna, yapmam gereken şeyin bu olduğuna inanıyorum. Karar verirken her zaman kalbimin sesini dinleyen biri oldum ve kalbim bana gerçekten bunun doğru yol olduğunu söylüyor” diyor Kushi, Pushpa gibi filmlerle ve The Family Man adlı web şovunun ikinci sezonuyla tanınan aktör.

Bu noktada bir sonraki Citadel – Honey Bunny'de karşımıza çıkacak olan Samantha da fiziksel ve zihinsel sağlık arasındaki bağlantıya vurgu yapıyor ve şöyle diyor: “Ruh sağlığınıza dikkat etmezseniz fiziksel olarak sağlıklı olamazsınız.” ikisi el ele gider. Bu nedenle, iyi bir zihinsel sağlığa ve dolayısıyla iyi bir fiziksel sağlığa katkıda bulunan birkaç basit uygulamayı takip etmenizi şiddetle savunuyorum.

Miyozit tedavisi devam ederken Samantha iyileşirken çekim programlarını ayarladı. Bu göz önüne alındığında, sürekli trollerin hedefi haline geldiğinden sosyal medyada gezinmek onun için kolay olmadı. Ancak başa çıkma mekanizmasını buldu ve durumla baş etmeyi öğrendi.

Ayrıca Okuyun: Samantha Ruth Prabhu miyozit hakkında 'halka açıklamaya zorlandığını' söyledi: Seçme şansım olsaydı bunu açıklamazdım

Gülümseyerek şöyle açıklıyor: “Bu sürecin büyük bir kısmı bir tür seçici filtreyle ilgili. Sanırım artık neredeyse içgüdüsel olarak kötüyü iyiden ayırabileceğim bir noktaya ulaştım. Yani eskisi kadar zor değil!”