Sobhita Dhulipala, Naga Chaitanya'nın Thandel Başarı buluşmasında 'Bujji Thalli' dediği için allık durduramaz. Saygınlık

12 Şubat 2025 08:05

Naga Chaitanya ve Sobhita Dhulipala, Thandel Sucply Treat'a bir araya geldi. Nagarjuna Akkineni etkinlikte ana konuk olarak görev yaptı.

Aktör Naga Chaitanya, son yayınının başarısında Thandel olur. Film geçen hafta sinemalarda yayınlandı ve gişede iyi bir iş çıkardı. Salı akşamı, ana konuk olarak Nagarjuna Akkineni de dahil olmak üzere mesleğin ve mürettebatın katıldığı filmin başarı toplantısı yapıldı. Etkinlikte Naga Chaitanya, Bayan Sobhita Dhulipala ile geldi ve tatlı etkileşimi akşamın en önemli olayıydı. (Ayrıca okuyun: Naga Chaitanya, 'Bujji thalli' Sobhita Dhulipala'nın yaralandığını söylüyor, takma adı Thandel'deki bir şarkı için kullanıldı)

Tandel Sucpling'de Naga Chaitanya ve Sobhita Dhulipala.
Naga Chaitanya ve Sobhita Dhulipala, Thandel Başarı Meet

Etkinlikte Naga ve Sobhita tesise katıldı. Sobhita pembe bir sari içinde zarif görünüyordu ve etkinlikte Naga'nın yanında oturuyordu. Sobhita, Chaitanya filmden Bujji Thalli diyalogunu okuduğunda kızarmaya yardımcı olamadı.

Daha Fazla Ayrıntılar

Daha önce Chaitanya, filmin yayın öncesi etkinliğinde Sobhita'nın filmdeki bir şarkı için “Bujji Thalli” lakabını kullandığı için yaralandığını açıklamıştı. Çapa Chaitanya, filmden karısına ayırmak istediği bir şarkı veya diyalog olup olmadığını sorduğunda, “Bujji -thalli şarkısı Sobhita'yı adlandırırdım çünkü evde bujji thalli olarak adlandırdım. Chandoo'ya filmi çekmeden önce söyledim. Şarkıyı yayınladığımızda kötü hissetti çünkü ona özel olduğunu hissetti ve filmde kullandım. “

Chaitanya'nın karakteri Raju, filmde Pallavi'nin Satya 'Bujji Thalli' karakterini çağırdı ve sevgili insanlara gevşek bir şekilde tercüme edildi. Filmin ayrıca Devi Sri Prasad tarafından bestelenen ve Javed Ali tarafından bu isimle söylenen bir şarkısı var.

Tandel, Srikakulam'dan Fischer'ın balıkçılık sırasında yanlışlıkla Pakistan sularına girdiği gerçek bir olaya dayanıyor. Film 7 Şubat'ta sinemalarda yayınlandı.

Rec simgesi
Önerilen konular