Thaman “Boomer” olarak adlandırıldı çünkü evliliklerin artık zor olduğunu söylüyorlar çünkü “bağımsız kadınlar kimsenin altında durmak istemiyorlar”

Yakın zamanda Baby John, Game Changeer ve Daaku Maharaaj üzerinde çalışan müzik bestecisi Taman S, internete iyi uymayan evlilik hakkında yorumlar verdi. Nikhil Vijayendra Simhas podcast'inde, Thaman'ın evlilik için doğru zamanın ne zaman olduğu soruldu ve çok hoş olmayan bir şey söyledi. (Ben de oku: £400 crore bütçe, £Şarkılar için 75 crore yayınlandı, Kassenstraße Straight £131 crore: Oyun Değiştirici 2025'ler nasıl ilk flop oldu)

Müzik bestecisi Thaman'ın evlilik hakkındaki yorumları sosyal medyada hava aldı.
Thaman'ın evlilik için tutumu

Thaman, kimsenin 'şimdi' evlenmesini önermeyeceğini söyledi çünkü her zamankinden “zor” hale geldi. Ama bunun nedenleri şuydu: “Şu anda birinin evlenmesini istemiyorum. Zorlaştı çünkü kızlar da hayatta bağımsız olmak istiyorlar. Altında olmak istemezsiniz (herhangi bir). Sanırım bir tür kız şirketini kaybettik. “

Sonra insanların Instagram'da mükemmelliği görmeye alışkın olduklarını ve bunu başarmak için çaba sarf etmek istemediklerini söyledi: “Ve Covid yayınladı, her şey değişti. Bence Instagram da ana katillerden biri. Belki doğru kelimeleri kullanıp kullanmadığımı bilmiyorum. Çünkü sadece orada güzel şeyler paylaşıyoruz, ama arkasındaki kavga değil. Ama şu anda evlilik önermiyorum; Standartları anlamak çok zorlaştı. İnsanların solda ve sağda boşanmış olduğunu görüyorum; Yaygınlaştı. Kimse uyum sağlamak istemiyor. “

İnternet reaksiyonları

Dönüşümün bir klibi Instagram'da yeniden ortaya çıktı, “Masum Kızları Kaybettik” tabelası için bir sayfa ile bir sayfa ile. Ancak, insanlar yorum alanında üzüldü, biri şöyle yazdı: “OMG! Kadınlar bağımsız olmak istediği için evlilikleri tavsiye etmiyor musunuz? Masum olmayı bıraktığınız için mi? Oh üzgünüm! Yani aptal olmayı bıraktın mı? Bunu senden beklemiyordum, Teddy Anna. Bir kadın düşmanından farklı değilsin. “

Bir diğeri şöyle dedi: “Masumiyet deneyimsizliğin fetişizasyonu.” Biri Thaman ile alay etti çünkü 'doğru kelimeleri' yazabileceğini söyledi: “Aradığınız doğru kelimeler olan itaat eden kızları kaybettik mi?” Biri şaka yaptı: “Bro Feminizm Post Covid'i tanıdı”, diğeri ona “Boomer Amca” adını verdi.

Kızgın bir kişi Thaman'ın “tipik” olduğuna inanıyordu ve şöyle yazdı: “Kadınların kadınların bağımsızlığı için hatasını çok uygun bir şekilde suçladı! Bu, bağımsız kadınların yoldaşlık ve sevgi kazanmadığı anlamına mı geliyor? Sadece her şeyi kontrol etmek istedikleri bir evlilikte erkeklerin tipik zihniyetini kanıtlıyor. “Bir diğeri şöyle yazdı:“ Birinin altında gerçek ne? Görünüşe göre evliliğin ne olduğu konusunda çok yanlış bir izlenim var. “

Thaman şimdi Jaat, Raja Saab, OG ve Akhanda 2 gibi filmler üzerinde çalışıyor.