Trivikram Srinivas, Vijay Deverakonda'nın kariyerinde “aşktan çok nefret” yaşadığını söyledi

Yönetmen Trivikram Srinivas ve aktör Vijay Deverakonda, geçtiğimiz günlerde Haydarabad'da düzenlenen Venky Atluri'nin 'Dulquer Salmaan, Meenakshi Chaudhary başrol oyuncusu Lucky Bhaskar'ın yayın öncesi etkinliğinin baş konuklarıydı. Orada Trivikram, Vijay'i “favori aktörü” olarak nitelendirdi ve kariyeri boyunca karşılaştığı trollemeleri anlattı. (Ayrıca Okuyun: Vijay Deverakonda, Kerala'daki pitoresk çay tarlalarında koşarken orman muhafızları tarafından 'yakalandığı' konusunda şaka yapıyor)

Trivikram Srinivas, Vijay Deverakonda'nın bunca yıldır karşılaştığı trolleme türünden bahsetti.
Trivikram Srinivas, Vijay Deverakonda hakkında

Trivikram sahneye girdiğinde Vijay'e kendisine gelmesini işaret etti ve Telugu dilinde şöyle dedi: “Okka rendu matalu cheppali. En sevdiğim aktörlerden biri…Entho premanu chusadu Vijay. Antha kante rettimpu dvesham kuda chusadu. (Söyleyecek birkaç şeyim var. En sevdiğim oyunculardan biri. Vijay çok fazla sevgi gördü. Ama aynı zamanda iki kat daha fazla nefret de gördü)”

Şöyle ekledi: “Aa rendu chala takku time lo chudadam ante…maa vaadu baaga gattodu.” Size başarılar diliyorum, enduku ante neekante pedda vadini kabatti, korukovadam lo tappu ledu. (Kısa sürede hem sevgiyi hem de nefreti gördü… ama güçlü. Başarılar dilerim, ben senden büyüğüm o yüzden bunu senin adına ummakta bir sakınca yok)”

Vijay bunu söyler söylemez Trivikram'a sarıldı. Yönetmenin yönettiği en sevdiği filmlerden de bahsetti ve şunları söyledi: “Bizim neslimiz Manmadhudu'yu, Nuvvu Naaku Nacchavu'yu (diyaloglarını kendisi yazdı), Jalsa'yı ve benim favori filmlerim olan Athadu ve Khaleja'yı biliyor. “Bana söyleyen herkesle kavga ederim. Khaleja'dan hoşlanmadığını.”

Dulquer Salmaan, Vijay'in onun uğurlu tılsımı olduğunu söylüyor

Dulquer ve Vijay, Nag Ashwin'in yönettiği 2018 Savitri biyografik filmi Mahanati'de birlikte çalıştı ancak birlikte herhangi bir sahnesi yoktu. Oyuncu, kendisini Telugu izleyicileriyle tanıştıran kişinin Vijay olduğunu hatırladı. “VD benim Tammudu'm, kardeşim. Fark ettin mi bilmiyorum ama sen benim Telugu'daki uğurumsun,” dedi Dulquer.

Şöyle ekledi: “İlk kez Telugu seyircisiyle tanıştırılmam Mahanati için böyle bir etkinlikte oldu. Vijay sahneye geldi ve beni tanıştırdı. Sita Ramam sırasındaki müzik gösterisine katıldı. Bugün burada olacağını duyduğumda çok mutlu oldum. Bu filmin de başarılı olacağını umuyorum” dedi.

İş geliyor

Trivikram en son Mahesh Babu'nun bu yılın başlarında sinemalarda gösterime giren ve karışık eleştiriler alan Guntur Kaaram filmini yönetmişti. Yakında Allu Arjun ile çalışacak. Vijay en son pek olumlu eleştiriler almayan The Family Star'da görüldü. MS 2898'de Kalki'de bir kamera hücresi oynadı. Yakında Gowtam Tinnanuri ve Rahul Sankrithyan'ın yönettiği isimsiz filmlerde rol alacak.