Upasana, Ram Charan'ın doğum sonrası sorunlarla karşılaştığında ailesinin yanına taşındığını söylüyor: 'O benim gücüm'

Yeni anne Upasana Konidela, yakın zamanda yapılan bir röportajda annelik ve doğum sonrası dönem boyunca yaşadığı duygusal yolculuğu anlattı. The Times of India'ya konuşan kendisi aynı zamanda “her şeyde” güç direği olan kocası aktör Ram Charan'ın da sarsılmaz desteğini ortaya koydu. (Ayrıca Okuyun: Ram Charan'ın karısı Upasana başka bir bebek sahibi olmaya hazır: Sağlığım, kararım)

Upasana ve Ram Charan, ebeveynleriyle birlikte Klin Kaara'nın isim töreninde. (Instagram'da)
“Charan özenli”

Upasana yayına, kendisi ve Ram'ın seyahat sırasında Kaara'yı evde bırakmasının “yürek burkan” olduğunu ve kendisinin ve aktörün “Kaara'dan daha çok ağladığını” söyledi.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

Ayrıca Ram'ın doğum yaptıktan sonra yardıma ihtiyaç duyduğu ve depresyonla mücadele ettiği için ailesinin evine taşındığını da açıkladı. Şöyle dedi: “Kocam benim terapistim ve (çocuk doğduktan sonra) ailemin yanına taşındı. Bunun tüm anneler için aynı olmadığını anlıyorum. Bu nedenle kendi sağlıklarını ön planda tutmaları ve ihtiyaç duyduklarında profesyonel yardım almaları çok önemli.”

Ayrıca Ram'ın bir ebeveyn olarak o kadar dikkatli olduğunu ve kızının yeme alışkanlıklarının kendisininkini yansıtmaya başladığını da açıkladı. “Charan'ın sevgi dolu ilgisi ve Klin Kaara'nın yetiştirilmesinde yer alması hayatımın bu dönemini daha da zenginleştirdi. Yeme alışkanlıkları bile kendisininkini yansıtıyor; O gerçek bir Konidela. Anneliğe geçiş derin bir yolculuk oldu ama kesinlikle zorlukları da var” dedi.

“Gölgemde durabilecek kadar güvende.”

Upasana ayrıca bu yıl Mart ayında HT City'ye Ram'ın parladığında onun gölgesinde duracak kadar kendine güvenen bir koca olduğunu söyledi. “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler. O parladığında gölge olmak harika ve ben parladığımda o benim olacak kadar güvende” dedi. Aynı şekilde gerektiğinde onun gölgesinde durmaktan “gurur duyduğunu” belirterek, “Onun için o kişi olmanın çok güzel olduğunu ve desteğinin gerçekten önemli olduğunu öğrendim.” .”

Ram ve Upasana, Haziran 2012'de evlendiler ve ilk çocukları Haziran 2023'te dünyaya geldi. Kendisi yakında Buchi Babu Sana ve Sukumar'ın henüz ismi açıklanmayan filmleri dışında Shankar'ın Game Changer filminde görülecek.