Venkatesh Daggubati, Haydarabad'da film yapımcılarına yapılan baskınlarla ilgili soruya komik bir yanıt verdi: Ben sadece beyaz para alıyorum

24 Ocak 2025 02:13 IST

Gelir Vergisi departmanı, yapımcı Dil Raju ve diğerlerinin Haydarabad'daki ofislerine ve evlerine baskınlar düzenledi.

Venkatesh Daggubati Perşembe günü Haydarabad'da Sankranthiki Vasthunam'ın tanıtımını yaparken kendisine film yapımcıları Dilju, Ravi Shankar, Naveen Yeneni ve Sukumar'ın ofisleri ve evlerine yönelik devam eden baskınlar sorulduğunda. Oyuncu, yalnızca “beyaz para” aldığını ancak başkaları adına konuşamayacağını açıkça belirtti. (Ayrıca Okuyun: Gelir Vergisi Departmanı Pushpa 2 Kuralları Direktörü Sukumar'ın Evine ve Ofisine Baskın Yaptı)

Venkatesh'e Sankranthiki Vasthunam'ı tanıtırken baskınlar soruldu.
Venkatesh Daggubati'nin BT baskınlarıyla ilgili soruya şakacı yanıtı

Filmin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında bir muhabir Venkatesh'e, tüm oyuncuların “beyaz ücret” alması durumunda film yapımcılarının “kara paraya” sahip olmayacağını söyledi. Buna yanıt veren aktör, “Başkasını bilmem ama ben tamamen beyazım; en beyaz beyaz insanım. Çok az alıyorum, asla çok fazla almıyorum ve sadece beyaz para alıyorum. Bu da ofisimde veriliyor ve masraflar için ihtiyaç duyduğumda oradan alıyorum. Ben çok basit bir insanım. “

Haydarabad'daki bilişim baskınları

BT departmanı Haydarabad'ın sekiz farklı noktasına baskınlar düzenliyor. Telangana Film Development Corporation Başkanı Raju, Sukumar, Ravi ve Naveen ile birlikte tarayıcının altındaydı. Bu arada Raju aynı zamanda Venkatesh'in filmi Sankranthiki Vasthunam'ın da yapımcısıdır. £Hindistan'da 133.5 crore ağı ve £Sacnilk'e göre dünya çapında 186,50 crore. Filmin ekibi bunu yaptığını iddia etti £Yaklaşık dünya çapında 230 crore. BT departmanı bu baskınlarla ilgili henüz basına konuşmadı.

Son çalışmalar

Venkatesh en son Hintçe'de 2023'te Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan'da ve 2024'te Telugu filmi Saindhav'da görüldü. Yakında Netflix şovu Rana Naidu'nun ikinci sezonunda yeğeni Rana Daggubati ile birlikte rol alacak. Sankranthiki Vasthunam, F2 ve F3: Fun and Frustration'dan sonra yönetmen Anil Ravipudi ile yaptığı üçüncü filmi.

Kayıt simgesi
Önerilen konular