Vijay Deverakonda annesini Mahakumbh'a getiriyor, mola veriyor -triveni Sangam'da

9 Şubat 2025 16:41

Aktör Vijay Deverakonda, annesi Madhavi'ye Prayagraj'daki Mahakumbh'a eşlik etti.

Aktör Vijay Deverakonda ve annesi, Prayagraj'daki Mahakumbh'taki Kutsal Kötü aldıktan sonra nimetler arıyorlardı. Arjun Reddy yıldızı Pazar öğleden sonra Triveni Sangam'da keşfedildi. ((Ben de oku: Ranbir Kapoor'un Vijay Deverakondas VD12'de özel bir görünümü olacak mı? Bilmek İçin Oku)))

Vijay Deverakonda ve annesi Prayagraj'daki Mahakumbh.
Vijay Deverakonda Mahakumbh'u ziyaret ediyor

Vijay resmi Rudraksh Malas giyen ve katlanmış eller ve başlı bir gömlek olmadan sallanan bir safran doti'de gördü. Annesi Madhavi onun yanında dururken Sangam'daki suda durdu. Turuncu bir salwar takım elbise giydi ve aynı zamanda ellerini dua etti.

Vijay Deverakonda, Prayagraj'da Mahakumbh'ta anneyle birlikte.

Vijay Deverakonda, Prayagraj'da Mahakumbh'ta anneyle birlikte.

Vijay'ın Kumbh ziyareti, yaklaşan filmi VD12'nin heyecanlı teaser yayınlanmasından sonra gerçekleşti. Ziyaretinin bir başka resmi, üst vücudunun etrafında bir yüz maskesi ve bir havlu taşıyan ve Sangam'dan bir çıkış yapan Vijay'ı gördü.

Mahakumbh'daki ünlüler

Vijay Deverakonda, Prayagra'daki mevcut Mahakumbh'daki kutsal dalış yapmak için Güney Film Endüstrileri'nden uzun bir ünlü dizinin en sonuncusudur. Ram Charans Bayan Upasana Kamineni Konidela Cumartesi günü arkadaşlarıyla Prayagra'ya yaptığı geziden resimler paylaştı. Daha önce Rana Daggubatis, annesi Bunty Bajaj ile Bayan Miheeka Bajaj'ı ziyaret etti. Naga Sadhus tarafından çadırında ve annesiyle çekilen resimler de dahil olmak üzere çok sayıda resim ve Haber yayınladı.

KGF ve 3 aktör Srinidhi Shetty ile tanıştı, Instagram'daki gezisinden çok sayıda resim yayınladı. Şöyle yazdı: “Gerçekten Prayag beni aradı gibi geliyor. Başlangıçta hiçbir fikrim veya planım olmadığı için çalışmakla meşguldüm ve sonra bir şey diğerine yol açtı. Uçuşlarımı rezerve ettim, St Stay N bir sırt çantası var ve işte buradaydım. Milyonların ortasında arama yollarını arama. Babam tüm son bakanlarıma mutlu bir şekilde atladı, ama bu gerçekten birçok hayatta bir kez oldu, bu yüzden soru yok. Bir ömür boyu kazınmış bir deneyim ve hafıza. “

Rec simgesi
Önerilen konular