Vishwak Sen, Laila'nın nakit başarısızlığı için hayranlardan özür diliyor: “Filmlerim asla kaba olmaya sınırını aşmayacak”

Vishwak Sen'in en son yayını Laila, hem seyirci hem de eleştirmenlerden eleştiri aldı ve bu da zayıf gişe performansına yol açtı. Godavari ve Mechanic Rocky'den 2024 çetesi filmleri izleyiciyi etkileyemeyen aktör şimdi eleştiriye tepki gösterdi.

Vishwak Sen, son yayını Laila'nın eleştirisine tepki veriyor.

(Ayrıca okuyun: Vishwak Sen, Arjun ile çatlağını açar: “Bir film ailesinden olsaydım olmazdı”)

Vishwak Sen eleştiriye tepki veriyor

Vishwak Cuma günü Instagram'a gitti ve son filmlerinin “beklentileri” karşılamadığını fark ederken Laila için konaklama ile ilgilenen bir açıklama duyurdu. “Son filmlerimin herhangi bir beklentiyi karşılamadığını kabul ediyorum. Son filmim tüm kalbimle kabul ettiğim yapıcı eleştiri aldı. “

Kuyularından özür dilemeye devam etti ve şunları yazdı: “Kuyularım ve bana inananlar için içtenlikle özür dilerim. Niyetim her zaman izleyiciye taze bir şey getirmekti ve geri bildirim aldığım geri bildirimlere saygı duyuyorum. Derinden, derinden saygı duyuyorum, derinlere saygı duyuyorum, sahip olduğum için derin saygı duydum Derinlere saygı duyuyorum, sana derinden saygı duyuyorum, çok saygı duyuyorum.

Film yapımcısı güçlü bir projeyle ifadesine döneceğine söz verdi ve şöyle yazdı: “Kariyerimin başlangıcından beri kendilerine bağlı hikayeler seçtim ve bunu yapmaya devam edeceğim. Ama bundan sonra sadece iyi filmler yapmakla ilgili değil – her sahnem sayılacak. “Ona güvenen ve yolculuğunu destekleyen yapımcılara ve distribütörlere teşekkür etti. Aldığı yapıcı eleştiriyi tahmin etti ve takipçilerine güçlü ve umut verici bir proje ile geri döneceğinden emin oldu. O zamana kadar, iniş ve çıkışlarından sarsılmaz desteği için sıcak bir takdir dile getirdi ve bunun dünya anlamına geldiğini açıkladı.

Vishwak'ın hayranları eleştiriyi yaptığı için onu takdir etti. Yorumlardan biri şuydu: “Falaknuma gibi, ene, avak, vuran hikayeler seçmek istiyoruz. Bu düşündüğümüz Vishwak! Bir diğeri şöyle yazdı: “Acele et ve daha fazla geri gel.” Başka bir yorum şuydu: “Hala Hit 2'ye bakışını hatırlıyorum – tiyatrodaki seyirci delirdi. Geri dön.”

Laila hakkında

Laila, Ram Narayan tarafından yönetiliyor ve Vishwak Sen'in sonu, gelişmekte olan bir model ve femme fatale, Laila adlı bir rol oynadığı bir aksiyon komedisidir. Akanksha Sharma, Vennela Kishore, Babloo Prithiveaj ve Abhimanyu Singh'in de önde gelen rol oynadığı, tartışmalar ve boykot cihazlarının yayınlanmadan önce maruz kaldığı filmde. Film, 14 Şubat'ta komedisi için prömiyeri yapıldı ve gişede kötü bir performans sergiledi. Az önce toplanmış £İlk hafta dünya çapında 4.8 crore.