AA22 X A6: Allu Arjun, Atlee ile bir sonraki “görsel bir gösteri” olacağını umduğunu söylüyor.

01 Mayıs 2025 09:11

Allu Arjuns, Atlee ile birlikte AA22XA6 adlı bir bilim kurgu filmi için olacak. İşte aktörün proje hakkında söylediği şey.

Allu Arjun hayranları, yıldız Perşembe günü komşusu hakkında konuştuğunda bir sonraki filmi hakkında bir güncelleme yaptılar. Allu Arjun, AA22XA6. Allu Arjun, bir etkinlikte News9 ile konuştu ve neden filme evet dediğini ve filmin nasıl biteceği konusundaki umudundan bahsetti. (Ayrıca okuyun: AA22 X A6: Allu Arjun “İnanılmaz Hikaye” için Atlee ile birlikte takımlar. Özel bir duyuru alın)

Allu Arjun, Atlee ile yaklaşan filmi hakkında konuştu.
Allu Arjun bir sonraki hakkında ne söyledi?

Etkileşim, Allu Arjun'a Atlee ile çalıştıktan sonra yeni film istendiğinde sorulurken, “Evet, bu benim yirmi iki filmim. Jawaan ve diğer birçok süper hit filmi ve Güney'deki diğer birçok süper grup filmini yöneten Atlee Garu ile birlikte.

Projenin bu yılın ilerleyen saatlerinde toprağa gitmesi ve kısa süre içinde açıklanacak olan işgal, mürettebat ve yayın planı hakkında daha fazla bilgi ile gitmesi bekleniyor.

Chiranjeevi'de en büyük ilham kaynağı

Oyuncu ayrıca en büyük ilhamını bir aktör olarak açtı. Dedi ki: “Megastar Chiranjeevi olan amcam da benim için bir arkadaş ve o benim en büyük ilham kaynağımdan biri ve muhtemelen benim üzerimde en büyük etkilerden birine sahip olan kişi … Ailede bu ailenin kadar çok yıldızınız varsa, birçok açıdan aşağılıyorsunuz ve ailenizde bir destek sistemi varsa çok, çok yardımcı olur.” “

Allu en son gişede gişe rekorları kıran Pushpa 2'de görüldü.