Fan, Andhra Pradesh'teki 38. doğum gününde Tapınağı Samantha Ruth Prabhu'ya adadı; Year yetimleri. Saygınlık

29 Nisan 2025 18:31

“Samantha Tapınağı”, Andhra Pradesh, Bapatla'daki Tenali Sandeep tarafından inşa edildi. Doğum gününü orada yetimleri besleyerek kutladı.

Tenali Sandeep adlı bir kalıp hayranı, Andhra Pradesh'te aktör Samantha Ruth Prabhu için bir tapınak inşa etti. Fan, 28 Nisan'da 38. doğum gününde ona adadı ve ayrıca Samantha Tapınağı dediği şeyde yetimler için yiyecekleri düzenledi. (Ayrıca okuyun: Subham fragmanı: Samantha Ruth Prabhu'nun 1. yapımında komik bir kamera görevi var, 'Alpha Male' hakkında bir korku komedisi)))

Samantha Ruth Prabhus hayranı, Andhra Pradesh'te iki idol içeren bir tapınak inşa ediyor.
AP'de Samantha Ruth Prabhus Tapınağı

Tur çevrimiçi hale getiren bir Haber, tapınağın merkezinde kendisine adanmış olan iki Samantha büstünü gösteriyor. Tapınak, doğum günü için çiçek ve akımlarla dekore edildi, Sandeep çocuklarla bir pasta kesti. Ayrıca çocukların doğum günlerini kutlamak için orada öğle yemeğinde yemek yediklerini ayarladı.

Fan basına şunları söyledi: “Benim adım Tenali Sandeep. Bapatla, Andhra Pradesh'teki Alapadu Gramam'dan geliyorum. Ben Samantha Garu'nun büyük bir hayranıyım. Üç yıldır doğum gününü kutluyorum. Şimdi bu tapınağı da uyguladım.

Güneydeki bazı hayranlar, en sevdikleri yıldızlara bir yarı tanrı nasıl ziyaret edeceğinizi kötü şöhretli. Rajinikanth, NTR, Khushbu Sundar, Sridevi, Nayanthara ve Nidhhi Agerwal tapınakları olan bazı ünlüler. Amitabh Bachchan ve Sonu Sood da kendilerine adanmış tapınaklara sahiptir.

Yaklaşan İş

Samantha en son 2023 filmi Kushi'de Vijay Deverakonda ve 2024 Prime Video dizisi Citadel: Varun Dhawan ile Honey Bunny'de görüldü. Ne yazık ki, dizi düzgün bir şekilde alınırken, dizi ikinci bir sezon için yenilenmedi. Yakında, Banner Tralala'nın altında hareketli resimler ürettiği Maa Inti Bangaram'da oynayacak. Bunun dışında, Raj & Dk Rakte Brahmand: The Bloody Kingdom tarafından Netflix serisinde görülecek.