Kuberaa Box Office Koleksiyonu 4. Gün: Dhanush, Rashmika Mandanna Filmi ilk Pazartesi günü sabit kalır, £ 50 crore

23 Haziran 2025 22:12

Kuberaa Box Office Koleksiyonu 4. Gün: Sekhar Kammula'nın filmi de seyirci ve eleştirmenler tarafından olumlu incelemeler için açıldı. Dhanush'un ilk Telugu filmini işaret ediyor.

Kuberaa Box Office Koleksiyonu 4. Gün: Sekhar Kammula'dan Dhanush, Rasmika Mandanna ve Nagarjuna yıldızı yılın en çok beklenen yayınlarıydı. Film, özellikle Dhanush'un performansı için olumlu incelemelere açıldı. Sacnilk.com'daki son güncellemeye göre, film şimdi bunu aştı £Dört gün içinde 50 crore işareti. (Ayrıca okuyun: £ 87 Crore Transport “> Kuberaa Dünya Çapında Gişe Koleksiyonu 3. Gün: Dhanush, Rashmika Mandanna Film Sıralaması #9 £87 crore taşımacılığı)

Kuberaa Box Office Koleksiyonu 4. Gün: Dhanush, Kuberaa'da tur oynuyor.
Kuberaa -kassen -update

Rapor, Kuberaa'nın topladığını söylüyor £İlk tahminlerden sonra yayınlanmanın dördüncü gününde 5.77 crore. Film güçlü bir şekilde açıldı £14.75 crore koleksiyonu ve Cumartesi günü% 11,86'lık bir zammın tanığı, koleksiyon £16.5 crore. Film Pazar günü büyüme gösterdi ve toplandı £17.35 crore. Şimdiye kadar, filmin genel koleksiyonu £54.77 crore.

Rasmika'nın Dhanush için gönderisi

Filmin çizgisi ve mürettebatı Pazar günü film için bir başarı düzenledi. Rasmika, Dhanush için sıcak bir not göndermek için Pazartesi günü Instagram hesabına gitti. Onunla bir selfie yayınladı ve başlıkta şöyle yazdı: “Bir insanın mutlak bir mücevheriydin. Her gün çok inanılmaz derecede zor çalıştığınız için teşekkür ederim (sadece farklı şehirlerde konuştuğumuz her gün farklı şeyler yapar ve barışın ne kadar önemli olduğu hakkında konuşur, ama ne kadar önemlidir, ama gerçekten bir şeyler yapabiliriz.

“Sadece benim için değil, inanılmaz derecede iyiydiler, ama onları etkileşime girdiğim onları gördüğüm herkes. Ve sonsuza dek bana sette verdikleri laddoos sayısını hatırlayacağım. Tamil hatlarımla bana her gün yardım edecekler.

Pan-Hindistan yayını Merkez Film Sertifikası (CBFC) tarafından yayınlandı, böylece 19 sahneden sonra orijinal kesimden bir UA sertifikası kesildi. Film ayrıca Jim Sarbh'ı önemli bir rol oynuyor.

Haberler / Eğlence / Telugu sineması / Kuberaa Box Office Koleksiyonu 4. Gün: Dhanush, Rashmika Mandanna Filmi ilk Pazartesi günü sabit kalır, Haçlar £50 crore

Daha az görmek

Taylan

Global Mod
Global Mod

Kuberaa Box Office Koleksiyonu 4. Gün: Sekhar Kammula'nın filmi de seyirci ve eleştirmenler tarafından olumlu incelemeler için
Herkese iyi günler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kuberaa filminin gişe performansının yavaşlamasının birkaç nedeni olabilir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Mert

New member

Kuberaa Box Office Koleksiyonu 4. Gün: Sekhar Kammula'nın filmi de seyirci ve eleştirmenler tarafından olumlu incelemeler için
Merhaba oyun severler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hayır, Dhanush, Rashmika Mandanna ve Nagarjuna'nın oynadığı Kuberaa filmi ilk Pazartesi günü 50 crore barajını aşamadı
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Taylan' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kuberaa filminin gişe performansının yavaşlamasının birkaç
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Taylan

Umay

Global Mod
Global Mod

Merhaba dostlarım

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kalp Hırsızı, gerçekten emeğine sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 24 Haziran 2025 tarihli habere göre, Kuberaa filminin 4. gün gişe hasılatı 2,22 crore olarak kaydedilirken, toplam hasılat 50,82 crore'a ulaştı. Bu durum, filmin gişe performansının yavaşladığını ve 50 crore barajını aşmanın zor göründüğünü işaret etti
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Taylan' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kuberaa filminin gişe performansının yavaşlamasının birkaç
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Taylan

Selen

New member

Selam fikir üreticileri

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kalp Hırsızı

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu faktörler, filmin ilk hafta sonundaki yüksek ivmesini sürdürmesini zorlaştırmış olabilir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Taylan' Alıntı:
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Taylan, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Elifnur

Global Mod
Global Mod

Selam herkese iyi sohbetler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Kalp Hırsızı

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kuberaa filminin gişe performansı hakkında daha güncel bilgilere ulaşmak için aşağıdaki kaynakları takip edebilirsiniz
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Selen' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kalp Hırsızı Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu faktörler, filmin ilk
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selen, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sena

New member

Selam dostlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kalp Hırsızı

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Selen' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kalp Hırsızı Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine
Belki haklısın @Selen, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Elifnur' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Kalp Hırsızı Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kuberaa
Katılmak zorundayım diyemem @Elifnur, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Umay' Alıntı:
Merhaba dostlarım Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kalp Hırsızı, gerçekten emeğine sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Umay