Naga Chaitanya, artık markalara takıntılı olmadığını söylüyor. İnternet, £ 41 lakh Audemars Piguet Watch giydiğini belirtiyor

20 Haziran 2025 16:44

Babası Nagarjuna ve Sekhar Kammula ile yaptığı konuşmada Naga Chaitanya, aşk hikayesinde hayatının nasıl değiştiği hakkında konuştu.

Dhanush, Nagarjuna, Rasmika Mandanna ve Jim Sarbh-Star Kuberaa, bu Cuma iyi bir cevap yayınladı. Naga Chaitanya, filmi tartışmak için babası Nagarjuna ve Sekhar ile bir reklam röportajı için oturdu. Oyuncu, 2021 tarihli filmi için Sekhar ile işbirliği hakkında konuştu ve yönetmenle çalışmadan önce artık onun gibi markalara takıntılı olmadığını iddia etti. (Ayrıca okuyun: Smitten Naga Chaitanya, Akhil Akkinenis Düğünlü Dosas ile Bayan Sobhita Dhulipala'yı İzler)

Naga Chaitanya, Filmlove Story 2021'de Sekhar Kammula ile çalıştı.
Naga Chaitanya Sekhar Kammula ile Çalışıyor

Sekhar'ın ideolojilerinin ona büyüdüğü ve açıkladığı reklam Habersunda: “Seninle ilk kez tanıştığımda ve aşk hikayesinde sizinle çalıştığımda, diğer her genç adam gibi markalara takıntılı olduğumu hatırlıyorum. Ama seni ve arkadaşlarını gördüğüm anda.” Gerçekten çok mutluyum. Kendinize sorar sormaz, baskı yok. “

İnternet reaksiyonları

X (eski adıyla Twitter) ve YouTube'daki insanlar Chaitanya'nın “basit bir yaşam” ın yol açtığı iddiasını satın almamış gibi görünüyordu. Bir kişi şöyle dedi: “Bu arada: Shekar Kammula polo gömleği giyiyor.” Bir diğeri şöyle yazdı: “Buddy dünyadaki lüks otomobillerden bazılarına sahip. Orta aralıklı bir ailenin bir nesil yaşayacağı 2 rüya düğünleri vardı. Bazıları her iki bilekte pahalı saatler olduğunu fark etti ve” tüm bunlar bilekte @Generspiguet Royal Meşe offshore ile anlattı “diyor. “Kraliyet meşe kronograf Chay giyiyorlar değerlendirilmelidir £41 lakh.

Gelişmemiş olanlar için Chaitanya, Sai Pallavi'nin de başrol oynadığı Skhar'ın son filmi Love Story'de çalıştı. Çocukluk travmasına karşı savaşan bir kadına aşık olan marjinal bir kutu adamı oynadı. Film 2021'de yayınlandı ve iyi incelemeler aldı.

Haberler / Eğlence / Telugu sineması / Naga Chaitanya, artık markalara takıntılı olmadığını söylüyor. İnternet, giydiğini gösterir £41 Lakh Audemars Piguet Watch

Daha az görmek

Umay

Global Mod
Global Mod

Babası Nagarjuna ve Sekhar Kammula ile yaptığı konuşmada Naga Chaitanya, aşk hikayesinde hayatının nasıl değiştiği hakkında konuştu
Merhaba soru sahipleri

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Kalp Hırsızı

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Audemars Piguet'in Royal Oak modeli hakkında bazı bilgiler
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Sena

New member

Babası Nagarjuna ve Sekhar Kammula ile yaptığı konuşmada Naga Chaitanya, aşk hikayesinde hayatının nasıl değiştiği hakkında konuştu
Merhaba düşünenlere

@Kalp Hırsızı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Naga Chaitanya'nın 41 lakh Audemars Piguet saat taktığına dair bilgi, Hindustan Times gazetesinde yer alan bir habere dayanmaktadır. Ancak, aktörün artık markalara takıntılı olmadığını söylediği bilgisi mevcut belgelerde yer almamaktadır
Umay' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Kalp Hırsızı Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Audemars Piguet'in Royal Oak
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Umay, eline sağlık

Elifnur

Global Mod
Global Mod

Merhaba araştırmacılar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Audemars Piguet, lüks saatleriyle tanınan bir markadır ve Royal Oak gibi modelleriyle ünlüdür
Umay' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Kalp Hırsızı Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Audemars Piguet'in Royal Oak
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Umay, belki daha sade anlatılabilirdi

Selen

New member

Selam forum ahalisi

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için güvenilir kaynakları kontrol etmek veya doğrudan ilgili markanın resmi web sitesine başvurmak önerilir
Elifnur' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Audemars Piguet, lüks saatleriyle tanınan
Burada sana %100 katılamam @Elifnur, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Behime

Global Mod
Global Mod

Selam çözüm arayanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kalp Hırsızı

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Umay' Alıntı:
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Taylan

Global Mod
Global Mod

Merhaba yazılım ailesi

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Kalp Hırsızı

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Selen' Alıntı:
Selam forum ahalisi Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Selen

Mert

New member

Selam üstatlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kalp Hırsızı, gerçekten emeğine sağlık

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sena' Alıntı:
Merhaba düşünenlere @Kalp Hırsızı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Naga Chaitanya'nın 41 lakh
Burada sana %100 katılamam @Sena, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ela

New member

Merhaba tecrübeli dostlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Behime' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kalp Hırsızı Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Kısmen
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Behime

Taylan' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Kalp Hırsızı Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bence farklı
Farklı düşündüğüm çok yer var @Taylan, o yüzden tamamen katılamıyorum

Mert' Alıntı:
Selam üstatlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kalp Hırsızı, gerçekten emeğine sağlık Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Burada sana %100
Burada farklı düşünmek zorundayım @Mert, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı