Naga Chaitanya, sürpriz etkileşimin ardından Sobhita Dhulipala ile ilk fotoğrafını paylaşıyor, yorumları devre dışı bırakıyor

19 Ekim 2024 19:40 IST


Naga Chaitanya ve Sobhita Dhulipala, siyah renkte bir asansör gibi görünen yerde hızlı bir selfie çekti. Ancak yorum bölümleri devre dışı bırakıldı.


Naga Chaitanya ve Sobhita Dhulipala, ağustos ayında nişanlandıklarında ilişkilerine zor bir başlangıç yapmaya karar vererek hayranlarını şaşırttı. Bu, her iki aktörün de ortak katkısıydı. Cumartesi akşamı Naga, sürpriz nişan duyurusunun ardından nişanlısıyla ilk paylaşımını paylaştı. Tek yakalama mı? Gönderinin yorum kısmı devre dışı bırakıldı. (Ayrıca Okuyun: Naga Chaitanya, bakanın yorumundan sonra 'eski eş' Samantha Ruth Prabhu'yu destekliyor; boşanmanın 'barışçıl' olduğunu söylüyor)


Yeni fotoğrafta Naga Chaitanya ve Sobhita Dhulipala.
Naga'nın Sobhita ile ilk gönderisi


Yeni gönderide hem Naga hem de Sobhita siyah kıyafetli ikizler. Naga, gri bir tişört üzerine siyah deri bir ceketle görülürken Sobhita, büyük beden bol bir kot pantolonla kolsuz siyah bir üst tercih etti. İkili, selfie için asansörün aynasına bakarken siyah güneş gözlüğü taktı. Naga, Michelle Yeoh'un başrolde olduğu çok sayıda Oscar ödüllü filme de selam niteliğindeki başlığı kısa tuttu: “Her şey her yerde, aynı anda.”

Daha fazla ayrıntı


Naga daha önce Samantha Ruth Prabhu ile evliydi. Ekim 2021'de sosyal medyada yaptıkları ortak açıklamayla ayrılıklarını duyurdular. Birkaç ay önce, bu yılın ağustos ayında, Naga Chaitanya'nın babası aktör Nagarjuna, nişanı duyurmak için X'e gitti ve çiftin Haydarabad'daki evlerinde gerçekleştirilen özel törenden kısa görüntüler paylaştı. Fotoğraflarda yeni nişanlanan çiftin geleneksel kıyafetler giydiği görüldü. Naga krem renkli kurta pijamayla görülürken Sobhita yumuşak pembe sari ile zarif görünüyordu.

Yeni bir giyim markasının düğün koleksiyonunun lansmanını yapan Naga, etkinlikte medyaya yaptığı açıklamalarda evlilik planlarından da bahsetti. Dedi ki: “Evlilik benim için çok şey ifade eden insanlarla ilgilidir. Çok büyük bir düğün olmasına gerek yok ama insanların kültürleri ve gelenekleri akılda tutması gerekiyor, bu yüzden bunun (evliliğin) böyle olmasını istiyorum.



Amazon Yaz İndirimi devam ediyor…

Daha fazlasını gör