Nagarjuna, Hintçe'den daha iyisini yapan Güney filmlerinin hikayesine inanmıyor: “Her zaman harika olamaz”

14 Haziran 2025 06:01

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, aktör Nagarjuna neden Bollywood'un geri atlayacağına inandığını konuşurken, Tollywood yakında bir süre görebiliyordu.

Aktör Nagarjuna, Güney film endüstrilerinin bir şekilde Bollywood'dan daha iyi gittiğine inananlardan biri değil. Galatta Plus ile yapılan bir röportajda, Hintçe film endüstrisi için neden parlak bir gelecek gördüğünü anlattı, Tarywood ise düşüş zamanı görebiliyordu. (Ayrıca okuyun: Hayranlar Akhil Akkineni-Zainab Ravdjee'nin bu düğün resminde ailesi Nagarjuna-Amala'yı yansıttığını fark eder)

Nagarjuna, Mumbai'deki yaklaşan filmi Kuberaa'nın promosyonları sırasında. (PTI)
Güney tartışmasına karşı kuzeyde Nagarjuna

Nagarjuna'ya Hintçe film endüstrisinin onu “kaybettiğine” inanıp inanmadığı soruldu, güney film endüstrileri her şeyi buldu ve şöyle dedi: “Bu hikayeler. Dört ya da beş yıl boyunca bir aktör veya yönetmen gibi. Çok yakında.

Daha sonra yapımcı Naga Vamsi gibi, Tollywood'da bir kan banyosu olacağına ve aynı fikirde olmadığına inanıyordu. “Bu bir kan banyosu olmayacak, ancak Turist ailesi gibi filmlerin Telugu'da Tamil veya Hof'da nasıl çalıştığını veya OTT'de Anaganaga'nın nasıl çalıştığını göreceksiniz. Tüm bu gerilim filmleri, aksiyon ve kan. İnsanların zevkleri değişiyor. Nagarjuna.

Yaklaşan İş

Nagarjuna en son 2024'ten Naa Saami Ranga filminde gördü ve yayın için iki film çekti. Sekhar Kammulas Dhanush, Nagarjuna, Rashmika Mandanna ve Jim Sarbh-Star Kuberaa 20 Haziran'da sinemalarda piyasaya sürülecek. Lokesh Kanagarajs Rajinikanth yıldızı Coolie, Nagarjuna'nın da 14 Ağustos'ta sinemada yayınlanacağı. Nagarjuna önümüzdeki aylarda yaklaşan filmini açıklayacak.

Haberler / Eğlence / Telugu sineması / Nagarjuna, Hintçe'den daha iyisini yapan Güney filmlerinin hikayesine inanmıyor: “Her zaman harika olamaz”

Daha az görmek

Elifnur

Global Mod
Global Mod

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, aktör Nagarjuna neden Bollywood'un geri atlayacağına inandığını konuşurken, Tollywood yakında
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Kalp Hırsızı

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Behime

Global Mod
Global Mod

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, aktör Nagarjuna neden Bollywood'un geri atlayacağına inandığını konuşurken, Tollywood yakında
@Kalp Hırsızı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Kalp Hırsızı

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Elifnur' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Kalp Hırsızı Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Elifnur, hoşuma gitti

Taylan

Global Mod
Global Mod

Merhaba okuyanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kalp Hırsızı

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Behime' Alıntı:
@Kalp Hırsızı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Kalp Hırsızı Sakin bir ekleme yaptım, sen
Haksız değilsin @Behime ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Selen

New member

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Taylan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kalp Hırsızı Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Haksız değilsin @Behime ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
Bu veriyi daha önce duymuştum @Taylan, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Umay

Global Mod
Global Mod

Selam uğrayanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Kalp Hırsızı

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Behime' Alıntı:
@Kalp Hırsızı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı
Burada sana %100 katılamam @Behime, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Selen' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu veriyi daha önce duymuştum @Taylan, ama böyle
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Selen, bunu söylemeliyim

Taylan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kalp Hırsızı Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Haksız değilsin @Behime ama
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Taylan, daha somut örnek iyi giderdi