Pawan Kalyan, dövüş sanatlarının ölümünden sonra “Gözyaşları” nda -Guru Shihan Hussaini; “derin acı” hissettiğini söylüyor

Aktör Pawan Kalyan, dövüş sanatları -Guru Shihan Hussaini'nin ölümünü yas tutmak için X'e (eski adıyla Twitter) gitti. Tamil'in dövüş sanatının uzmanı kanserden öldü ve Pawan, haberi öğrendikten sonra “gözyaşlarında” olduğunu itiraf etti. Aşağıdakileri söyledi. (Ayrıca okuyun: Tamilic aktör, dövüş sanatçısı Shihan Hussaini Chennai'de kan kanserinde öldü, tıbbi araştırma için cesetler bağışladı)

Pawan Kalyan, kariyerinin ilk aşamalarında Shihan Hussaini altında eğitim almıştı.
Pawan Kalyan, Shihan Hussaini'nin ölümünün kaybını yas tutuyor

Pawan notuna “efsanevi bir dövüş sanatçısı ve olağanüstü okçu, ressam, heykeltıraş ve müzisyen, Hindistan'daki dövüş sanatları ve okçulukların desteği ve devrimi hayatını vererek başladı. Ayrıca, Guru'nun son röportajını görmek için son anlarını geçirdiği mutluluğu da dile getirdi.

“Onu 29'da duymak istedim, ama dün gece öldüğü için üzücü. Talimatları altında öğrendiğim disiplin ve beceriler beni hem fiziksel hem de zihinsel olarak şekillendirdi. Pawan beni yönetmeye devam eden cesaret ve kararlılık veren yoğun eğitimi şunları yazdı. Ailesi, diğer öğrencilerim ve diğer üst düzey sensörler için kurumsal başsağlığı. “

Notu, güzel saygın Shihan'a “son bir 'Hoyz' mektubu ile sona erdi. Bunu yazarken kalbimde boynumda ve derin acılarda yuvarlanan gözyaşlarının damlası … Evrensel Ruh'ta savaş tarzı dinlensin.”

Guru Hussaini üzerinde Pawan Kalyan

Thathi TV ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Pawan, gurusu Hussaini tercihinden bahsetti ve neden dövüş sanatlarını öğrenmek istediğini açtı. Dedi ki: “Karate öğrendim çünkü süper güçlerle ilgilendim. Shihan Hussaini'yi sevdim; bir zamanlar kendini benzine döktü ve beni ateşe verdi. Bu konuda oldukça ilgileniyordum. Bu yüzden ona gittim ve bunu nasıl yapacağımı sordum?

Pawan ayrıca Karate'yi ondan öğrenmek istediğini ve “hayal kırıklığına uğradığı” ve “yapıcı” bir şeye teslim etmek istediği “vahşi enerjiye” sahip olduğu için söyledi. Hussaini'nin karate okuluna gerçek bir Gurukul gibi davranacağını açıkladı ve “Belki beni test etmek istedi, bilmiyorum. Odaları ve banyoları temizleyip ona çay getirecekti. Ve her şeyi yaptım.”

Hussaini'nin ailesi Facebook'ta ölüm haberini kırdı ve şöyle yazdı: “Hu'nun bizi terk etmesi çok üzüldüm. Hu, akşama kadar Besant Nagar'daki ikametgahında yüksek komuta olacak. Hussaini ve ailesi, Kamana/Mahima.” Bu ayın başında Hussaini, bedenini bilime bağışladığını açıkladı.