Pawan Kalyan'ın hayranları, Hollywood yıldızı Ben Stürler'in Twitter -Feed -Feed'de çok rastgele bir nedenden dolayı boğuşuyor

Pawan Kalyan'ın büyük tuvallerde büyük tuval izlemesindeki hayranlarının bu noktada büyük bir yetersiz kalacağını söylemek. Heyecan o kadar yüksek ki, görünüşte bağımsız şeyleri üst kat, bir sonraki filmi ile bağlarlar.

Pawan Kalyan hayranları Ben Stiller'in en son tweet'ini Telugu oyuncusuna bağladılar.
Ben Stiller bir Pawan Kalyan hayranı mı?

Pazartesi günü, Hollywood oyuncusu ve yapımcı Ben Stiller sadece 'OG'yi okuyan bir tweet duyurdu. Muhtemelen Pawan Kalyan veya filmi ile hiçbir bağlantısı yoktu. Ancak bu, fanın onunla çılgınca koşmasını engellemez. Ben'in cevapları da Telugu aktörlerinin hayranları tarafından tamamen ele geçirildi. Resimlerini ve Haberlarını birçok filminden paylaştılar. “Og o @Pawantalyan,” diye yazdı bir hayran. “Pawan Kalyan
💛
🔥
” diye yazdı bir başkası.

Tweet'inin 260 repost değeri var ve bunlardan biri film yapım şirketi DVV Entertainment'ın Twitter hesabı.

DVV cevaplar Bens tweet.

DVV cevaplar Bens tweet.

Ben muhtemelen sadece bir Knicks oyunu hakkında konuştu. New York Knicks, Manhattan, New York şehrinde bulunan profesyonel bir basketbol takımıdır. Ulusal Basketbol Derneği'nde (NBA) yarışıyorlar. Ben takımın büyük bir hayranı.

Ayrıca 22 Mayıs'ta oyuna katıldı.

Ben Stiller Amerikalı bir aktör, komedyen, yönetmen, yapımcı ve yazar. Kariyerine 1980'lerin sonunda kısa filmler ve Cumartesi akşamı kısa bir konaklama ile başladı ve daha sonra Ben Stiller Show'u (1992) satın aldı. Mary (1998), Zoolander (2001), Meet the Ebeveynler (2000) ve Müzede (2006) hakkında bir şeyler var gibi filmlerde komedi ve dramatik rollerin bir karışımı ile yükseldi. Oyunculuğa ek olarak, kendi ve diğer kendi filmlerini yaptı. Gösteri yerleşimi Apple TV'de bir hit.

OG hakkında

OG 25 Eylül'de büyük ekrana gelecek. Yaklaşan film, kredileri Saaho, Run Raja Run ve Ka olan Sujeeth tarafından yapılacak.

DVV Danayya ve Kalyan Dasari tarafından üretim banner DVV Entertainment tarafından üretiliyor.

Üretim kanalı banner -dvv Entertainment, mesajı Pazar günü resmi X -Handle'de paylaştı. “25 Eylül.

OG ayrıca Telugu çıkışını projeyle kutlayan Priyanka Mohan ve Emraan Hashmi'yi de oynuyor. Thaman S.'nin müziği var

Film 27 Eylül'de yayınlanacaktı.