'PBKS vs RCB maç sonucu yürek kırıcı olacak': SS Rajamouli her ikisi de Shreyas Iyer, Virat Kohli IPL Trophy'yi hak ediyor

02 Haziran, 2025, 03:31

Film yapımcısı SS Rajamouli, IPL 2025 finalinden önce Virat Kohli ve Shreyas Iyer'e hayran kalıyor ve oyunun duygusal ağırlığını vurguluyor.

Pencap Kralları ve Royal Challenger's Bangalore arasındaki IPL 2025 finali yakın olduğunda, heyecan tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Mumbai Kızılderililerine karşı zafer kazanan Shreyas Iyer liderliğindeki Pencap krallarıyla hayranlar şimdi RCB'ye karşı heyecan verici bir hesaplaşmayı hedefliyorlar. İki takım arasında parçalananlar arasında, sayfa seçimi hakkındaki ikilemini ifade eden ve hem Shreyas'ı hem de Virat'ı performansları için öven film yapımcısı SS Rajamouli. (Ayrıca okuyun: SS Rajamouli, Hint Silahlı Kuvvetlerini memnuniyetle karşılıyor; insanlardan film materyali çekmemelerini ister: “Düşmana yardım edebilirsiniz”)

SS Rajamouli, hem Shreyas Iyer hem de Virat Kohli'nin IPL 2025 kupasını hak ettiğini söylüyor.
SS Rajamouli, hem Shreyas Iyer hem de Virat Kohli'nin IPL 2025 -trophy'yi kazandığını söylüyor

Pazartesi günü Rajamouli X'e (eski adıyla Twitter) gitti ve kriket katındaki kriket zemini sallayan ve kendi formalarını giyen Shreyas Iyer ve Virat Kohli'nin bir resmini bilgilendirdi. Shreyas'ın katkılarını sadece PBK'lara değil, aynı zamanda eski takımlarına da tanıdığı sıcak bir not yazdı. “Kupa da …”

Film yapımcısı Kohli'ye olan hayranlığını ve yaklaşan oyunun duygusal ağırlığını dile getirdi ve ekledi: “Öte yandan, Kohli … yıldan yıla çıkıyor … binlerce koşu derlendi.

Bazı taraftarlar Rajamouli'nin duygularını tekrarlarken, diğerleri Shreyas veya Kohli'nin desteğini tutkuyla paylaştılar. RCB daha önce PBK'ları eleme oyuncularında yenmişti 1. Beklenen IPL 2025 finalinin 3 Haziran'da Narendra Modi Stadyumu'nda gerçekleşmesi planlanıyor.

SS Rajamouli'nin yaklaşan projesi hakkında

Rajamouli şu anda Mahesh Babu'nun Priyanka Chopra ve Prithviraj Sukumaran'ın yanı sıra Mahesh Babu'nun merkezi rolde başrol oynadığı heyecanlı filmi SSMB 29 üzerinde çalışıyor. Film, Priyanka'nın uzun bir ara verdikten sonra Hint sinemasına dönüşünü işaret ediyor ve hayranlar hevesle geri dönüşlerini bekliyor. Indiana Jones'dan ilham aldığı bildirilen aksiyon macera filminin şu anda yapımdayken.

Haberler / Eğlence / Telugu sineması / 'PBKS vs RCB maç sonucu yürek kırıcı olacak': SS Rajamouli her ikisi de Shreyas Iyer, Virat Kohli IPL Trophy'yi hak ediyor

Daha az görmek

Ela

New member

Film yapımcısı SS Rajamouli, IPL 2025 finalinden önce Virat Kohli ve Shreyas Iyer'e hayran kalıyor ve oyunun duygusal ağırlığını
Selam maceraperestler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Elifnur' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Kalp Hırsızı Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Elifnur

Mert

New member

Film yapımcısı SS Rajamouli, IPL 2025 finalinden önce Virat Kohli ve Shreyas Iyer'e hayran kalıyor ve oyunun duygusal ağırlığını
Merhaba okuyanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Kalp Hırsızı

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Elifnur' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Kalp Hırsızı Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Elifnur

Behime

Global Mod
Global Mod

Selam deneyenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Elifnur' Alıntı:
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Elifnur

Selen

New member

Herkese merhaba

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Behime' Alıntı:
Selam deneyenlere Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Elifnur
Katılmak zorundayım diyemem @Behime, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Taylan

Global Mod
Global Mod

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Kalp Hırsızı

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Selen' Alıntı:
Herkese merhaba Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Katılmak zorundayım diyemem @Behime, çünkü
Katılmak zorundayım diyemem @Selen, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Behime' Alıntı:
Selam deneyenlere Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç
Tam olarak aynı fikirde değilim @Behime, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Mert' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Kalp Hırsızı Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele
Bazı yerlerde haklısın @Mert, ama bütünüyle katılamıyorum