Ram Charan ve Upasana, Paris Olimpiyatları ziyaretleri sırasında sırılsıklam oluyor. Resme bak

Telugu süperstarı Ram Charan ve eşi Upasana, Cumartesi günü Fransa'nın başkentinde başlayan Paris Olimpiyatları'nda dikkat çekti. Hatta yağmurda sırılsıklam oldular ve açılış etkinliğine ait fotoğraf ve Haberları paylaştılar. (Ayrıca Okuyun: Chiranjeevi, Paris 2024 Olimpiyatları açılışına katılmadan önce Ram Charan ve Klin Kaara ile 'komik anı' paylaşıyor)


Ram Charan ve Upasana Paris Olimpiyatlarına katılıyor
Olimpiyatlarda Ram, Upasana


Ram, Cuma akşamı (IST) Instagram Hikayelerinde Paris Olimpiyatları'nda Haberin Detaylarıda Eyfel Kulesi ile otururken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Siyah bir tişört, kahverengi bir ceket ve güneş gözlüklü beyaz bir şapka giyiyordu. Sadece olimpiyat halkalarının olduğu fotoğrafı paylaştı.

Ram Charan Paris Olimpiyatları'nda

Ram Charan Paris Olimpiyatları'nda

Upasana, Instagram hikayelerinde Olimpiyat ziyaretiyle ilgili daha fazla bilgi verdi. Arka planda bazı Fransız müzisyenler çalarken Paris'teki Olimpiyat sahasında koşarken çekilmiş bir Habersunu paylaştı. Bu etkinlik için tamamen beyaz bir kıyafet seçti: kısa üst, bolero ve etek, beyaz şapka ve kahverengi kemer. Etrafta dolaşırken ve kutlamaların tadını çıkarırken kameraya gülümsedi.

Chiranjeevi, Surekha da Paris'te


Ayrıca kendisinin ve Ram'ın yuvarlak bir masada sırılsıklam saçları ve vücutlarında yağmurlukla otururken çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı. Görüntüye “sırılsıklam” ve “Paris 2024 Olimpiyatları” etiketlerini ekledi.

Daha önce kayınpederi ve aktör Chiranjeevi ile eşi Surekha'nın Paris sokaklarında yürürken arkadan çekilmiş bir Habersunu da paylaşmıştı. Siyah giyinmişlerdi; Chiranjeevi siyah tişört, pantolon, ayakkabı ve blazer giyerken, eşi bu olay için siyah sari ve siyah bluz seçti. Upasana ayrıca Paris'teki tüm Instagram hikayelerine Olimpiyat yüzüğü emojilerini ekledi ve eğlenceli enstrümantal müzik kullandı.

Upasana ve Ram Charan Paris Olimpiyatları'nda

Upasana ve Ram Charan Paris Olimpiyatları'nda

Perşembe günü Chiranjeevi, Ram, Surekha, Upasana ve torunu Klin Kaara'nın yarın Paris'e giderken Londra'daki Hyde Park'tan bir aile portresini paylaşmıştı! 24. Yaz Olimpiyatları'nın açılış etkinliği sizi çağırıyor (gülümseme emojisi).

Ram bundan sonra 'Game Changer'da görülecekken, Chiranjeevi 'Vishambhara'da başrol oynayacak.