Ram Charans oyun değiştirici editörü Şaman Muhammed, Shankar ile “Korkunç Deneyim” i hatırlıyor: “Filmden ayrıldım”.

25 Mayıs 2025 13:41

Oyun değiştiricinin editörü Shamamer Muhammed, Shankar'ın günlerce oyun değiştirici -seti için nasıl beklediğinden bahsetti.

Ram Charan ve Kiara Advani'nin oyun değiştirici yılın heyecanlı filmlerinden biriydi. Ancak, seyirci ve eleştirmenler tarafından olumsuz incelemelere açıldı ve gişede başarısız oldu. Majudy Films ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, filmin yayıncısı Shameer Muhammed, çalışma tarzı nedeniyle film yapımcısı Shankar ile korkunç bir deneyim yaşadığını açıkladı. (Ayrıca Oku: Oyun Değiştirici İncelemesi: Ram Charan-Shankar Film, Seçim Politikası hakkında pahalı bir ana sınıftır)

Editör utanç Muhammed, oyun değiştiriciyle Shankar ile çalışma hakkında konuşuyor.
Oyun değiştiriciyi bitirmezseniz utanç

Shameer, oyun değiştiricinin işlenmesini tamamlamadığını açıkladı ve şöyle dedi: “Bu filmle bir yıl geçirdim. Üç yıldır oradaydım. Son altı ay içinde seninle bir ay daha kalmam gerektiği söylendi. Burada bir taslak vardı, bu yüzden zamana geldim.

Shankar ile çalışmaktan utanç

Shameer'e Shankar ile olan deneyimi sorulduğunda, “Shankar ile benim için çalışmak korkunç bir deneyimdi. Oraya büyük bir heyecanla gittim, ama başka bir dünyada düzenleme için bir tarih geçti, ancak sadece on gün sonra ortaya çıktı. Aynı model devam etti.”

Shameer, oyun değiştirici nedeniyle birkaç projeyi aktarması gerektiğini ve Marco ve Ajayante Randam Moshanam'dan vazgeçmek istemediğini açıkladı. Editör Ruben, utançtan istifa ettikten sonra rol aldı.

Oyun değiştirici hakkında

S. Shankar tarafından Telugu ilk çıkışında üretilen ve Sri Venkateswara Creations'ın Dil Raju tarafından üretilen siyasi aksiyon filmi, Ram Charan'ı Kiara Advani, Anjali, SJ Suryah, Sunil, Jayaram ve Samuthirakani ile birlikte kilit katlarda gösterdi. Film, hem eleştirmenlerden hem de seyircilerden olumsuz yorumlara karıştı ve Indian 2'ye göre Shankar'ın ikinci büyük nakit bombasını işaret etti. £186.28 dünya çapında crore.

Haberler / Eğlence / Telugu sineması / Ram Charans oyun değiştirici editörü Şaman Muhammed, Shankar ile “Korkunç Deneyim” i hatırlıyor: “Filmden ayrıldım”.

Daha az görmek