Samantha Ruth Prabhu iki yıllık bir film molası açıyor: “Birçok insan beni şimdi başarı olarak görmüyor.”

Aktör Samantha Ruth Prabhu yıllar boyunca başarı anlayışının nasıl geliştiği konusunda açıldı. Yakın zamanda gerçekleştirilen bir röportajda, aktör, hem profesyonel hem de duygusal olarak – derin içgözlemsel bir devralma, gerçekten başarılı olmak anlamına gelen kişisel dönüşümü düşündü. ((Ben de oku: Samantha Ruth Prabhu, boşanmadan 4 yıl sonra Naga Chaitanya Link ile dövmesini kaldırdı mı? Hayranlar ikna oldu)))

Samantha Ruth Prabhu, bir röportajda son zamanlarda başarının ne anlama geldiğini anlatıyor.
Samantha için büyüme özgürlüğü başarılı

Galatta Plus ile yapılan bir röportajda, son filmi 2023'te Kushi olan Samantha, şimdi şöhret veya çıktı ile ilgili olarak başarıya baktığını, ancak özgürlükle ilgili olduğunu paylaştı.

“Bugün başarı tanımım özgürlük. İki yıllık bir mola verme özgürlüğü. İki yıldır hiçbir film yayınım olmadı.

En son Amazon Prime Show Citadel: Honey Bunny'de geçen yıl görülen Samantha, bu yeni kurtuluş duygusunun kendini keşfetme için alan yaratmak ve kendi hızlarında yolunu yeniden tanımlamakla ilgili olduğunu açıkladı. Halkın algısına rağmen, Samantha şimdi her zamankinden daha başarılı olduğunu söyledi.

“Muhtemelen yakınlardaki birçok insan beni daha önce olduğumdan karşılaştırıldığında bir başarı olarak görmüyor. Ama şimdi kafamda her zamankinden daha başarılıyım.

Samantha'nın yaklaşan projeleri hakkında

Samantha'nın Raj Nidimoru ve Krishna DK ve Netflix tarafından üretilen aksiyon fantezi dizisi Rakte Brahmand: The Bloody Kingdom da dahil olmak üzere birkaç projesi var. Ayrıca Aditya Roy Kapur, Ali Fazal, Wamiqa Gabbi ve Jaideep Ahlawat'ı canlandırıyor.

Ayrıca ortak yapımı olan bir aksiyon gerilim filmi Maa Inti Bangaram var. Samantha, yapım evi Tralala Moving Pictures'ı başlattı ve ilk filmi bu yıl Mayıs ayında Banner Subham altında yayınladı.

Ela

New member
Aktör Samantha Ruth Prabhu yıllar boyunca başarı anlayışının nasıl geliştiği konusunda açıldı. Yakın zamanda gerçekleştirilen bir röportajda, aktör, hem
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sena' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Kalp Hırsızı Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Belki haklısın @Sena, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Umay

Global Mod
Global Mod
Aktör Samantha Ruth Prabhu yıllar boyunca başarı anlayışının nasıl geliştiği konusunda açıldı. Yakın zamanda gerçekleştirilen bir röportajda, aktör, hem
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Kalp Hırsızı

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ela' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Belki haklısın @Sena, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Ela, tartışmaya değer

Selen

New member
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Kalp Hırsızı

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Kalp Hırsızı

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Umay' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Kalp Hırsızı Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Ela, tartışmaya değer
Katılmak zorundayım diyemem @Umay, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Behime

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Selen' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Kalp Hırsızı Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Kalp Hırsızı Son dakikada aklıma geldi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selen, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Taylan

Global Mod
Global Mod
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Kalp Hırsızı

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Ela' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Belki haklısın @Sena, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Ela, merak ettiriyor

Mert

New member
Selam güzel topluluk

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kalp Hırsızı, gerçekten emeğine sağlık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Sena' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Kalp Hırsızı Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Sena, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Elifnur

Global Mod
Global Mod
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Kalp Hırsızı

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Selen' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Kalp Hırsızı Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Kalp Hırsızı Son dakikada aklıma geldi
Benim fikrim biraz farklı @Selen, yine de önemli bir noktaya değinmişsin