Smitten Naga Chaitanya, Akhil Battery Düğün ile Dosas ile Yüzü Bayan Sobhita Dhulipala

Akhil Akkineni ve Zainab Ravdjee'nin son düğün kutlamasından çok sevimli bir an çevrimiçi oldu. Bununla birlikte, gelini ve damatı göstermez, ancak damadın kardeşi Naga Chaitanya ve eşi Sobhita Dhulipala.

Naga Chaitanya, Akhil Akkinenis Düğün Festivali'nde sıkışırken Bayan Sobhita Dhulipala tarafından dövülmüş görünüyor.
Sobhita ve Chay arasında tatlı bir an

Düğünde bir catering bir Haber bilgilendirdi ve takipçilerine düğünde hizmet ettikleri tüm lezzetleri gösterdi. Düğün misafirleri için hazırlanan gevrek dos, taze idlis ve diğer lezzetler vardır. Bir klip, konukların kalıntılarıyla birkaç lezzetli ikram bulan 'Vadhini' Sobhita'yı gösteriyor. Bu arada, kocası Chaitanya Akkineni ona boyandı.

İpek krem skoru giymiş Sobhita, biraz dozu yuttuğunda nefes kesici görünüyor. Chay ayrıca geleneksel, altın uyumunda da iyi görünüyor ve karısına ayrıntılı olarak bakıyor.

Sobhita, geçen haftadan bu yana Instagram'daki düğünden düzenli resimler paylaştı. Son zamanlarda düğün resepsiyonu için cesur kırmızı sari daha iyi bir görünüm paylaştı.

Akhil ve Zainab'ın düğünü hakkında

Aktör Akhil Akkineni, Ram Charan, Chiranjeevi, Naga Chaitanya ve diğerleri gibi yıldızların bulunduğu Telugu'daki geleneksel bir düğün kutlamasında kız arkadaşı Zainab Ravdjee ile evlendi.

X-Grip'e giren Nagarjuna, düğün töreninden çok sayıda pille ve Zainab Ravdjeee-Die kutsal düğün litualları ile keyifli resimler paylaştı.

Resimlerden birinde Akhil, Amala Akkineni ve Nagarjuna'yı içeren Akkineni ailesi görülebilir. Telugu düğün töreninin gerekli ritüellerini gerçekleştiriyorlar. Fotoğrafların paylaşımı sırasında süperstar Nagarjuna şöyle yazdı: “Muazzam sevinçle Amala ve ben, sevgili oğlumuzun sevgili Zainab'ı kalplerimizin ait olduğu evimizde güzel bir törenle (03:35) evlediği için mutluyuz.

Sobhita da yeni evlileri diledi. “Aileye hoş geldiniz sevgili Z. Young Formeld'i tebrik ediyoruz.”

Ela

New member
Akhil Akkineni ve Zainab Ravdjee'nin son düğün kutlamasından çok sevimli bir an çevrimiçi oldu. Bununla birlikte, gelini ve damatı göstermez, ancak damadın
Merhaba düşünenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Selen

New member
Akhil Akkineni ve Zainab Ravdjee'nin son düğün kutlamasından çok sevimli bir an çevrimiçi oldu. Bununla birlikte, gelini ve damatı göstermez, ancak damadın
Selamlar

@Kalp Hırsızı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Ela' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ela

Taylan

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Ela' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Ela

Elifnur

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli dostlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Selen' Alıntı:
Selamlar @Kalp Hırsızı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Ben burada biraz daha karamsarım @Selen, ama geliştirilir

Sena

New member
Merhaba değerli dostlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Elifnur' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Ben
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Elifnur, eline sağlık

Umay

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Kalp Hırsızı

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Sena' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Elifnur, eline sağlık
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Sena, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Behime

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Kalp Hırsızı

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Sena' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Elifnur, eline sağlık
Burada sana %100 katılamam @Sena, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Mert

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Kalp Hırsızı

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Sena' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı
Katılmak zorundayım diyemem @Sena, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Behime' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Kalp Hırsızı Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük
Düşüncene saygı duyuyorum @Behime fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Umay' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Kalp Hırsızı Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Belki de benim denk geldiğim
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Umay