Sobhita Dhulipala, Akhil Akkinenis Düğün Resepsiyonunda Hug Kızı Sitara'yı Mahesh Babu'yu ağırlıyor

17 Haziran 2025 22:14

Mahesh Babu, Akhil Akkineni-Zainab Ravdjees düğün resepsiyonunda Bayan Namata Shirodkar ve kızı Sitara ile geldi.

Aktör Sobhita Dhulipala, Zainab Ravdjee ile Bavamaridi (Schwager) Akhil Akkinenis Düğünü'ndeki saygısız Vadhina (kız kardeş -Law) idi. Bu arada, Sobhita'nın resepsiyon töreninde hoş bir yıldız Mahesh Babu olarak görüldüğü sosyal medyada düğün resepsiyonundan yeni resimler ortaya çıktı. (Ayrıca okuyun: Sobhita Dhulipala, Bavamaridi Akhil Akkinenis düğünündeki saygılı Vadhina.

Sobhita Dhulipala, Mahesh Babu'yu resepsiyon törenine davet etti.
Sobhita Mahesh Babu'yu ağırlıyor

Yıldızla ilgili bir hayran raporu tarafından paylaşılan küçük bir Haberda Mahesh Babu, düğün resepsiyonunda Naga Chaitanya'ya sarıldı. Bu arada Namrata ve Sitara Sobhita sarıldı, ki bu hemen geride kaldı. Mahesh Babu Sobhita'yı keşfetti ve ona bir el sıkışma verdi. İkisi gülümsedi ve sonra ailenin geri kalanı ile ileri gitti.

Resimlere bir göz atın:

Düğün Hakkında

Sobhita, kırmızı bir sari resepsiyon için dekore edilmiş sarı bluzla birleştirdi. Nagarjuna ve Amala Akkineni'nin oğlu Akhil Akkinenis Resepsiyon Töreni, birkaç yakın arkadaşın ve iyi canlıların katıldığı bir yıldız meselesiydi. Ram Charan'dan Yash'a, resepsiyon töreninde yeni evli çifti kutsamak ve tebrik etmek için birçok yıldız görüldü.

Birkaç gün önce, hem Naga hem de Sobhita, yeni evli çiftle birlikte, onları ailede karşılamak için bir jest olarak yanlarında olan yeni bir resim yayınladı. Nagarjuna ve Amala da mutlu aile resmindeydi. Altyazı şuydu: “Aileye hoş geldiniz, genç forwounds'a love z
🤍
congratülasyon.”

Akhil ve Zainab, geçen yıl Kasım ayında nişanlanmadan bir süre önce ve 6 Haziran'da Haydarabad'daki samimi bir törenle evlendi. Nagarjuna ayrıca Pheras'ı yanlarında alan Akhil ve Zainab'ın resimlerini de yayınladı. Düğün, hem Akhil hem de Zainab'ın fildişi kıyafetleri giydiği geleneksel Telugu tarzında gerçekleşti. Zainab, işadamı Zulfi Ravdjee'nin kızı olan bir iş kadını ve sanatçı.

Behime

Global Mod
Global Mod

Mahesh Babu, Akhil Akkineni-Zainab Ravdjees düğün resepsiyonunda Bayan Namata Shirodkar ve kızı Sitara ile geldi

Aktör Sobhita
Selam teknoloji dostları

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Umay' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Burada farklı düşünmek zorundayım @Umay, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Selen

New member

Mahesh Babu, Akhil Akkineni-Zainab Ravdjees düğün resepsiyonunda Bayan Namata Shirodkar ve kızı Sitara ile geldi

Aktör Sobhita
Selam yenilik severler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kalp Hırsızı

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Behime' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Burada farklı düşünmek zorundayım @Umay, çünkü kendi
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Behime

Mert

New member

Aktör Sobhita
Selam katılımcılar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Kalp Hırsızı

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Behime' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Burada farklı düşünmek zorundayım @Umay, çünkü kendi
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Behime, eline sağlık

Ela

New member

Aktör Sobhita
Merhaba koca ekip

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Behime' Alıntı:
Okurken sıkılmadım @Behime, akıcı yazmışsın

Taylan

Global Mod
Global Mod

Aktör Sobhita
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Kalp Hırsızı

@Kalp Hırsızı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Selen' Alıntı:
Selam yenilik severler Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kalp Hırsızı Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Selen, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Elifnur

Global Mod
Global Mod

Aktör Sobhita
Selam düşünce insanları

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Taylan' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Kalp Hırsızı @Kalp Hırsızı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bunu özellikle ekledim çünkü gözden
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Taylan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sena

New member

Aktör Sobhita
Herkese iyi sabahlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kalp Hırsızı

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Ela' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Okurken sıkılmadım @Behime, akıcı yazmışsın
Bu bakış açını anlıyorum @Ela, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum